Sabah’a Yoga ile başlamak, bitiminde harika kokular ile yok yok bir kahvaltıya doğru devam... tümünü oku
2006’dan bu yana dalış yapıyorum. Türkiye’de birçok noktada daldım. Okyanus JD kesinlikle açık ara... tümünü oku
18-25 Temmuz 2016 mavi yolculuk MONICA ile yoga ve dalış, hayatımda unutulmayacak bir gezi olarak kalacaktır.
Teknemiz OKYANUS inanılmaz mavi yeşil koy ve büklerde seyredip,
Beyaz kırmızı yelkenile rüzgarda süzülürken bizler hayranlıkla bu mavi dünyayı seyrettik.
Ahmet beyin titizliği persınelin güleryüzlü saygılı hali işlerinde ehil olmaları mükemmeldi.
Yemekler için ahçımız Evren beye yıldızlı muhteşem veriyorum.
Miktarlar ise yiyemediğimiz
Kadar boldu ve çeşit çeşni şahane idi. Sanırım ortak kanaat bir tekmede beklediğmiz standardın çok üstü idi.
Hayatımda ilk dalışımı da Ahmet beyin destek ve güveni olmasa asla gerçekleştiremeZdim.
Heeşey için gönülden teşekkürler ediyor v e seneye de görüşmek dileğile diyorym
Gülüm yalçıntepe
Tam 8 ay önce rezervasyonumuzu yaptık ve 24 Ağustosu iple çektik .sonunda 7 günlük müthiş tatil başladı .Beklentimiz çoktu ve hepsi gerçek oldu. Sabah saat 7 müthiş bir gecenin ardından müthiş bir koyda uyanmanın tadı denize girmenin keyfi kahvaltıya yogo ile hazırlık.Kahvaltımı Serpme köy kahvaltısı.Yemekler sebzesi eti balığı ile dengelenmiş.Her şey profesyonelce düşünülüp hazırlanmış.Dalış deneyimi ise Ahmet hoca ile inanılmaz güzel.Personel Kaptanımız Aşçımız Garsonumuz güler yüzleri ve ilgi alakaları ile tatilimize renk katmışlardır. Teşekkürler JD Ekibi.
Cüncan's Ailesi ve Kuzenleri
Dalisi tecrube etmek ve gercekten ogrenmek istiyorsaniz.... mavi sularda enginligi ozgurlugu ve huzuru tadmak istiyorsaniz gelip yasamaniz gereken bir deneyim j dive liveboard ....
Öyle bir tatil düşünün ki, muhteşem dalış noktaları üzerinde geceleri yıldızları yorgan yapıp uyumak ve o dalış noktasının üzerinde uyanıp dalmak duygusu ve konforu tarif edilemez. Tekne personelinin yardım severliği ve güler yüzlülüğü için de ayrıca teşekkürler.
İlk defa bu kadar uzun süreli çıkmış olduğum böylesi MUHTEŞEM bir tatil için sanırım yazabileceklerim; Karşılamaları,ağırlamaları,muhteşem yemekleri, gezdiğimiz,konakladığımız görülmeye değer Cennet bir köşe diyebiliceğiniz koylarıyla,güzel sohbetleri ve en önemlisi güler yüz ve içtenlikleri ile tekrar gitmeyi ve yaşamayı dilediğimiz yegane tatillerimizden biriydi☺️🙏🏻 Bütün ekibe tekrar Teşekkür ediyoruz...Yıldız Ailesi 👪
Bu seyahate tamamı dalgıç olan ailem ile birlikte katıldım. Nereden başlayayım? Son derece konforlu bir tekne, arka havuz geniş, ön tarafta bulunan değişik boyuttaki 3 güverte her faaliyet için uygun. Dalış anlayışı ve sistemi mükemmel, 2000 yılından beri Türkiye'de yaptığım en güzel dalışlardı. Görüş 30 metre ve üzeri, su sıcak, canlılık inanılmaz. Ekip son derece profesyonel.
Yemekler ve tekne personelinin ilgisi son derece üst düzeyde. Yoga turu ise Monika Munziger ile bambaşka bir tecrübe, sadece üst düzey bir profesyonellik değil aynı zamanda 34 senelik bir yoga birikimi söz konusu. Ayrıca hayatınızda kaç kere yüzlerce yıllık bir kilisenin gölgesinde yoga yapabilirsiniz?
Gün doğumu ve batımında yoga sırasındaki ambiyansı anlatmak çok zor yaşamanız gerekli. Gecelemek kabinde oldukça konforlu ancak yıldızların altında dolunay ışığında uyumak her zaman daha cazip.
Teknenin hem güvenlik hem de dalış donanımı eksiksiz, su altı fotoğrafçılığı ile uğraşan ve bir seferde en az 6 ayrı ekipman şarj etmesi gereken benim gibi birisi için bile son derece yeterli bir şarj istasyonu var.
Teknede ayrıca katılımcıların çabuk kaynaşmasını sağlayacak dostluk havası çok çabuk kuruluyor. WIFI sistemi de gerçek dünya ile olan bağlantınızın kopmamasını sağlıyor.
Yeni insanlarla tanışmaktan ve olağanüstü kaliteli bu tur ortamından son derece memnun kaldık gelecekte de katılmayı düşünüyoruz.