fatih
Bayburt İli, Türkiye

Süperr

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Eki 2019mobil cihaz aracılığıyla
Stadyumun içinde konaklamış gibi hissettim.Güleryüz ,samimiyet ve huzur .Evinizde hissedeceğiniz rahatlık şehrin içinde ve yaşamın göbeğindeyiz.Kahramanmaraş gibi şanlı tarihe sahip bir ilde olmanın gururu ile Varol Türkiyem
Konaklama tarihi: Ekim 2019

Clarion Hotel Kahramanmaras noktasına 64.4 km mesafede
Clarion Hotel Kahramanmaras noktasına 64.4 km mesafede
Clarion Hotel Kahramanmaras noktasına 65.5 km mesafede
Clarion Hotel Kahramanmaras noktasına 65.9 km mesafede
Tam anlamıyla beklentilerinizin karşılanacağı bir otel. Temizliğiyle, çalışanların ilgisiyle kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğinize eminim.
Clarion Hotel Kahramanmaras noktasına 66.3 km mesafede
Clarion Hotel Kahramanmaras noktasına 66.1 km mesafede
Kahramanmaraş bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/72 yorum
11 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş toplantısı için geldiğimiz otel gayet güzel ferah ve temiz. Personel güler yüzlü kahvaltı normaldi. Yeri küçük ve merkezde olduğundan park sorunu yaşanabilir ama ulaşım olarak çok rahat yerdedir. Herşeyi iyi bir otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Serafettin46
Sales and Marketing Specialist Contact ilknuray directly clarionhotelkm - Clarion Hotel Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Aralık 2019

İlknuray KÖK

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
29 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey cok guzeldi cok memnun kaldık ekipce. Kahvalti ikram havuz vs olanaklari oda temizliği ile harika. Marasa geldigimizde ilk tercihimiz olacagini düşünüyorum. Aile ve is icin gelenlerin rahatlikla kalabileceği bi yer.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler Fizikci001
Front Office Manager clarionhotelkm - Clarion Hotel Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2019

19 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

şahaneydi yemekler ,temizlik,ilgi alaka son derece güzeldi.Personel çok saygılı ve naif ti çok menmun kaldım kesinlikle tavsiye ederim .kahvaltı çeşitliligi harikaydı resepsiyon son derece yardımseverdi .otel yöneticeri dahil herkese teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler msfr44

17 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Adana’da otel bulmakta geç kalınca mecburen sigara içilmiş bir odada kaldık
Kahraman Maraş’a gelince ilk işimiz otel aramak oldu.
İnternetten yaptığımız araştırmada clarion otel dikkatimizi çekti.
Şehir merkezine yakın oluşu sorunsuz otoparkı Güleryüz’le personel ve odaların temizliğini görünce iyiki Clarion oteli seçmişiz dedik memnun kaldık teşekkürler

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
1  Teşekkürler 783mevlutk
Front Office Manager clarionhotelkm - Clarion Hotel Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Haziran 2019

3 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her seferin de burayı tercih ediyorum ilgi alaka on numara odalar ferah ve geniş tertemiz müşterilerini hoş karşılıyorlar merkeze çok uzak değil kesinlikle tavsiye ediyorum huzurlu bir yer fiyatları normal

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
2  Teşekkürler senolc2019

Değerli konuğumuz, Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Devamlı olarak daha iyiye ve daha kaliteli hizmeti kendine vizyon vermiş tesisimize yapmış olduğunuz bu güzel yorum ile bizleri onurlandırmış bulunmaktasınız. Sizleri tekrar tesisimizde görmekten büyük mutluluk duyacağız,