Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Güzel ama parasına göre güzel. Fiyat gerçekten uygun. Temiz ,duş alacak, dinlenecek arada çıkıp şehri gezecek iseniz çok uygun. Beklentileriniz bunların dısında ise yada fazlası ise yeterli olmayabilir. Personel çok ilgili gerçekten.
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel temiz, personel süper. Çok memnun kaldım. Maraşta ki beş yıldızlı, kat kat pahalı otellere on basar. Maraşta kalınacak tek otel. Fiyat da çok iyi. Çalışanların davranışı ve mütevaziliği karşısında mahcup oluyorsunuz.
Konaklama tarihi: Eylül 2017
Odalar
Temizlik
Hizmet
arzu a adlı kullanıcıdan Otel Blc hakkında bilgi alın
Teşekkürler arzu a
Korhan Zekiye E
25 Nisan 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel Maraşın merkezinde.Konumu gayet güzel.İki arkadaş kaldık odada 45 er TL.Odalar temiz konforlu.Sabah açık büfe kahvaltı da var.Duş ve tuvalet gayet iyi.Biz memnun kaldık yüksekten uçmaya gerek yok.
Konaklama tarihi: Aralık 2014
Değer