Obmut
Ankara, Türkiye

La ville

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 17 Tem 2023mobil cihaz aracılığıyla
Otel şehir merkezinde olup, merkezi konumdadır. Ancak odaları bakımsızdır. Banyoları tamirat ihtiyacı içinde ve bataryaları kireçlenmiştir. Personeli ilgilidir. Gecelik ücreti, otelin mevcut imkanlarına ve temizliğine göre çok yüksektir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Hotel La Ville noktasına 23.9 km mesafede
Hotel La Ville noktasına 0.3 km mesafede
Hotel La Ville noktasına 1.7 km mesafede
Hotel La Ville noktasına 62.1 km mesafede
Kahramanmaraş bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/14 yorum
21 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Konumu iyi, otopark sıkıntısı yok. Kahvaltısını pek beğenmedim. Belki pandemi nedeniyledir. Oda da sigara kokusu vardı. Yatak geniş ve rahattı. Personel ilgiliydi. Sigara kokusu dışında rahatsız olduğum bir şey olmadı.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Unjustified
9 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

oda temizdi sabah kahvaltısında sıcak sigara böreği çıkıyor ve bittikçe yenileniyor beni mutlu etti. tek sıkıntısı wifi benim kaldığım oda da 1 diş ya vardı ya da yoktu. oda seçerken buna dikkat ederseniz iyi olur

Konaklama tarihi: Ekim 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler doduarrow
31 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ankara dan iș için geldim K.Maraș a ve merkezî olduğu için tercih ettim ancak koridorlarda ve odalarda yoğun bir sigara kokusu var.En kötüsü ise otelin altında düğün salonu varmıș.Giriș yaptiktan 1 saat sonra davul sesleri ile tv zangır zangır sallanmaya bașladı.receptiona indim daha yatağa oturmadım bile 1 2 telefon görüșmesi yaptım gürültü bașladı ne yapıcaz dedim.saat 22.30 a kadar düğün devam eder dediler(ki șu an saat 22.20 hiç bitecek gibi değil!)O zaman paramı iade edin çıkıș yapayım dedim.kabul etmediler.müdürle görüsmek istedim bugün ișten ayrılmıșmıșșș!odamı değiștirdiler.hala gürültüden uyunmuyor.tam anlamıyla rezalet!

Konaklama tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler rifat p
1 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

dıştan bakınca ve lobiyi görünce iyi olduğunu düşünmüştüm. Oda girince yaniii hadi bi gece kalınır dedim. asıl bomba odanın kliması kış günü buz gibi hava verince yuhhh artık diyorsun. birde resepsiyonda duran görevlileri ayrı ayrı iki kez çağırıp hiç bi sonuç alamıyorsun ...ayıp gerçekten ayıp kış günü buz gibi oda verilirmi... kesinlikle kalmayın yanından bile geçmeyin... ilgi alaka sıfır

Konaklama tarihi: Aralık 2018
Teşekkürler neslihann8
5 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatı uygun, yataklar temiz, gecelik kalınabilir. Büyük beklentilere girmeden sadece kalınmalık için ideal bir yer. Kahvaltı standart, yataklar fena değil. Lükse girmek istemiyorsanız tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler Birtan Ö