Tansel59

Uygun fiyat zengin kahvaltı, doğru konum

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 29 Ağu 2022
İş için gittiğim otel yol üstünde olması sebebiyle tercih sebebimdi. Kahvaltısı standartların üzerinde ve çok lezzetli. Otel yeni personel ve temizlik kalitesi yüksek. Düğün salonu var bana gürültü gelmedi fakat oda seçimini buna göre yapmak gerekebilir. Otelde alkol yok. Maraştaki tek avm nin karşı çaprazında.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 2.0 km mesafede
Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 2.2 km mesafede
  • Wyndham
Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 9.1 km mesafede
Temiz, kaliteli, ilgili ve uygun fiyat
Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 2.7 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 22.7 km mesafede
    Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 1.8 km mesafede
      Continent Hotel Kahramanmaraş noktasına 43.3 km mesafede
      Kahramanmaraş bölgesindeki diğer otellere bakın
      1-6/7 yorum
      12 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resepsiyonda müzik 22:00 gibi biter demişlerdi saat 22:40 hala bitmedi , bangır bangır davul sesi odamda . 400 km yol geldim biraz dinlenirim diye sonuç korkunç . Bir daha asla ..
      Otel ; ortalama bir otel , isme bakarak uluslararası standart beklemeyin ..

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
      Teşekkürler HakanRey
      23 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konumu güzel. Yol kenarı otopark sımıntısı yok ulaşımı kolaydı. Şehir merkezine yakın odaları temiz ve ferahtı. Otel olanakları gayet yeterliilgili personelleri mevcut. Kahvaltısı açık büfe ve çeşit olarak fazlaydı. Gayet güzel bir konaklama oldu bizim için .

Oda ipucu: Otopark sıkıntısı yok. Yol kenarında kolay ulaşılır
      Konaklama tarihi: Eylül 2021
      1  Teşekkürler farukoge
      İşletme Sahibi CONTİNENT HOTEL - Continent Hotel Kahramanmaraş, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Eylül 2021

Değerli konuğumuz ,

Otel personeli ve yönetimi adına güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Continent Kahramanmaraş tesisimizde sizleri yeniden görmek bize mutluluk verecektir.

11 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Giriş ferah ve lüks yapım karşılama personel tutumu iyi, yemekler tadında yapım pişim ayarında, açık otopark mevcut şimdilik kapalı alan oluşturuluyor sanırım. Temizlik ve hijyen ödün verilmiyor. Fiyat makul

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
      1  Teşekkürler Serafettin46
      İşletme Sahibi CONTİNENT HOTEL - Continent Hotel Kahramanmaraş, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Eylül 2021

31 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otel konumu, odaları, şehir manzarası, personeli her şeyi ile dört dörtlük. Ancak kahvaltısına ayrı parantez açmak lazım. 5 yıldızlı otellerde dahi bu kalite ve çeşitte kahvaltı kolay kolay rastlanmıyor. Odayla alakalı girişte yaşadığımız küçük bir problemi hemen çözüme kavuşturdular. Maraşta kalacaksanız başka yer bakmayın

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
      Teşekkürler okaneoo

27 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel yepyeni. Odaları ferah çok temiz. Börtü böcek çıkacak mı korkusu olmadan kalinabilecek nezih bir otel. Çalışanlar çok yardımcı. Kliması sessiz ve çok verimli çalışıyor. Havlular posetli şekilde konulmuş. Kahvaltı set menü ve başarılıydı. Kullanılan her malzeme marka ve kaliteliydi. Otopark sorunu yok. Geniş bir otoparkı var. Araba ile şehir merkezine 5/6 dakika mesafede. Hemen yakınında benzin istasyonu ve avm var. Tekrar gelsek kesinlikle yine bu oteli tercih ederiz.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
      Teşekkürler Sengabis