Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pandemi döneminde tertemiz bi oteldi.Çevre olarak sakìn araba olduğu müddetçe sehirede yakın, kahvalti yapılan mekan tertemiz ve kahvaltı çeşidi ucyildizli otelin çok üzerindeydi.personelin ilgi ve alakası güzeldi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Klima çalıştığı zaman çok ses yapıyor dedim ve aldığım cevap, havalar iyi çalıştırmayın oldu 🤣odaları iyi. Çay kahve servisi de var. Ama personelin eğitilmesi şart. Sabah 09:00’da kahvaltıya indim, hiç bir şey yoktu. 2. Kalışım.
Konaklama tarihi: Nisan 2021
ismailFrensiz adlı kullanıcıdan Coliseum Otel hakkında bilgi alın