Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otele giriş esnasında hava yağmurlu olduğu için şemsiye ile bizi karşılamaya gelecek kadar naif bir otelsiniz resepsiyona geldiğimizde güler yüzler harikaydı güzel bir karşılamaydı odaya çıktığımızda girer girmez aldığımız fresh koku ve odanın temizliği çok iyiydi spa ya gittiğimizde yine aynı şekilde hoş ve güzel karşılandık ve zemin olsun hijyen olsun çok iyiydi herşey yerli yerince tam professiyonel hizmet.
Teşekkürler RamadaPlaza ByWyndham
Konaklama tarihi: Mart 2022
Odalar
Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 6 Mar 2022
Değerli Misafirimiz
Değerli zamanınızı ayırıp otelimizle ilgili paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Olumlu değerlendirmeleriniz Ramada Plaza By Wyndham Kahramanmaraş çalışanları için birer motivasyon kaynağıdır.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel her anlamda beklentilerimi karşıladı. Personelin ilgisi ve güler yüzü, odaların temizliği, kahvaltının çeşitliliği ve sorunsuz internet erişimı bu güzel hizmet için teşekkürler. Bir sonra ki konaklamada tercihim yine Ramada olacak
Konaklama tarihi: Şubat 2022
denizacr adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras hakkında bilgi alın
Teşekkürler denizacr
General Manager Behçet Yener - Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Şubat 2022
Değerli Konuğumuz
Öncelikle konaklama tercihinizde bizleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Konuklarımızdan gelen yorumların Ramada kalite standartlarını gerçekleştirebilmemizde çok önemli olduğunu belirtmek isteriz, kaldığınız süre içeresinde genel olarak beklentilerinizi karşılayabilmekten memnuniyet duyduk.
Sizleri yeniden misafir etmeyi ümit ediyor sağlıklı günler diliyoruz.
Behçet Yener Genel Müdür gm@ramadaplazakahramanmaras.com
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
bahceapart
Kaş, Türkiye
17 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
16 kasımda giriş yaptığımız otelde sabah kalkıyoruz sular yok tek kelimeyle rezalet ne lavaboyu kullanabildik ne duş kullanılabildi hayatımda böyle rezil bir durumla karşılaşmadık her sorduğumuzda 10 dakikaya sular gelecek dendi ama 1 saattir su yok
Konaklama tarihi: Kasım 2021
bahceapart adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras hakkında bilgi alın
Teşekkürler bahceapart
General Manager Behçet Yener - Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ağustos 2024
.....
Gezi amaçlı tekrar geldiğim K.Maraşta bu sefer Ramada otelde kaldım . Covid tedbirleri en güzel şekilde alınmış , temizlik gayet iyi, personel bilgili ve güleryüzlü . Özellikle ilk defa bir otelde WİFİ ilk defa sorunsuz ve hızlı bir şekilde bağlanan bir otel. TEŞEKKÜRLER RAMADA ..
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Değer
Yer
Hizmet
481ercana adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras hakkında bilgi alın
Teşekkürler 481ercana
General Manager Behçet Yener - Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Kasım 2021
Değerli Konuğumuz
Öncelikle konaklama tercihinizde bizleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sizleri yeniden misafir etmeyi ümit ediyor sağlıklı günler diliyoruz.
Behçet Yener Genel Müdür gm@ramadaplazakahramanmaras.com
İş amaçlı gittiğim kahramanmaraşta Ramadayı tercih ettim, genel itibariyle işlerimin büyük kısmını internet üzerinden yapıyorum bunun içinde kaliteli bi internete ihtiyaçım vardı diğer otellerde internetle ilgili yaşadığım sorunların hiç birisiyle Ramada otelde karşılaşmadım gayet hızlı bi internet ve otelin her yerinde aynı hızda olması benim için muhteşem bi otel konaklaması yaşattı. Bu güzel hizmet için Ramada Otele teşekkürlerimi sunuyorum. Bi daha ki konaklamada görüşmek üzere...
Oda ipucu: tüm odaları birbirinden güzeldi
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Değer
Temizlik
Hizmet
mehmetdmrc adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras hakkında bilgi alın
Teşekkürler mehmetdmrc
General Manager Behçet Yener - Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ekim 2021
Değerli Konuğumuz
Öncelikle Ramada Plaza By Wyndham Kahramanmaraş’ı tercih ettiğiniz ve olumlu değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz, yorumlarınız ve görüşleriniz hedeflediğimiz hizmet standartlarını daha iyi sunabilmemiz için büyük önem taşımaktadır.
En yakın zamanda sizleri tekrar konuk etmeyi ümit eder sağlıklı günler dileriz.
Behçet Yener Genel Müdür gm@ramadaplazakahramanmaras.com
İş amaçlı çıktığım seyahatimde Ramadayı tercih ettim. İlk konaklamamdı Çok memnun ayrıldım. Özellikle işim gereği interneti çok fazla kullanıyorum bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım. İnterneti çok güçlü çekiyordu işlerimi kolaylıkla halledebildim. Konforlu ve sorunsuz konaklama için teşekkürler Ramada.
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Yer
Odalar
Hizmet
187elifnurd adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras hakkında bilgi alın
Teşekkürler 187elifnurd
General Manager Behçet Yener - Ramada Plaza by Wyndham Kahramanmaras, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ekim 2021
Değerli Misafirimiz
Otelimiz ve ekibimiz hakkındaki olumlu değerlendirmeniz ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Amacımız siz değerli konuklarımızın otelimizden memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , en yakın zamanda sizi yeniden ağırlayabilmeyi diliyoruz