Bugün açık: 00:00 - 23:59
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Konaklama Fiyat Performans

Buraya her mevsim gidilebiliyor ama biz kış mevsimini tercih ettik. Ben ortamdan ve yayladan çok... tümünü oku

6 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı
nesy2017
Antalya, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
Mis gibi doğa

Ailece 2 gece konakladık Doğa ortam manzara serinlik güzeldi Çocuklar İçin az da olsa etkinlikler... tümünü oku

22 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı
Umut K
Adana, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
62 yorumun hepsini okuyun

9-14/62 yorum
22 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailece 2 gece konakladık
Doğa ortam manzara serinlik güzeldi
Çocuklar İçin az da olsa etkinlikler olması önemliydi
Kahvaltı zayıftı, odanıza yanınızda gelirken isteğiniz yiyeceği alabilirsiniz mangal yapabilirsiniz serbestsiniz
Temizlik vardır mutlaka ama iki gün göremedik
Doğa yürüyüşleri yapmak isteyenler için tam bir ortam
Çıkışta Maraş’a uğrayıp dondurma yemeden dönmeyin derim.

Deneyim tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Umut K
13 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel doğa, temiz hava çadır kampı için gayet güzel ve güvenli. Biz konaklama için dağ evlerini tercih ettik. Fiyat performans eh işte. Evin genel bir temizlik ve koku problemi vardı. Temizlik konusunda bir düzenleme lazım kesinlikle. Lavabo duş havasız ve kötü kokulu idi. Çok daha güzel olabilirmiş her şey. Bir şey var ki her şeyin önüne geçti. şaka mı gerçek mi olduğunu hala anlayamadığımız konaklama müdürü?! kendisini tamamen yanlış işte çalışıyor sanıyor olabilir. 😁 baş gardiyan efendi konukları mahkum sanıyor gibiydi. Nezaket, üslup, incelik hak getire… matematik çok uzaklarda… neyse ki karşılaştığımız diğer tüm personel kibar, nazik ve ilgiliydi. Baş efendinin yaptığı kabalık için özür bile dilediler.

Deneyim tarihi: Ağustos 2022
2  Teşekkürler 914ilkert
6 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tesadüf eseri keşfettiğimiz bir yer. Doğasına söyleyecek tek keşime yok gerçekten mükemmel havası ve doğası var. Yeşillikler içerisinde kuş sesleri ile güne başlamak için birebir. Konaklamak için 2 odadan oluşan Sedir evlerini seçtik, 4 kişi rahatlıkla konaklayabilecek dışarısı soğuk olsa dahi içeride kurulmuş elektrikli kalorifer tarzı ısıtıcılarla rahat edebileceğiniz bir mekan. Giderken yanınızda götüreceğiniz atıştırmalıklar ile yemek konusunda sürprizlerle karşılaşmadan karnınızı doyırabilirsiniz. Restaurant kısmında çok güzel yemekler var ancak saat 20.00 den sonra çok birşey bulunmuyor. Sabah kahvaltısı çok çok lezzetli olmasa da karnınızı rahatlıkla duyurabiliyorsunuz. Aktivite anlamında yeşillikler içersinde yürüyüş, ATV, At binme bir çok aksiyonu alabilirsiniz. 2-3 günlük kısa tatiller için çok çok güzel bir yer. Tavsiye ederim.

Deneyim tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Haxerb1
9 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tesisin temizliğine eşlik eden saygılı personeli ve muhteşem tandırı ile bize güzel bir bayram yaşattı. Adana’dan size misafir olduk her şey için teşekkür ederim

Deneyim tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Noyan95
3 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu kadar doğal güzellik içinde bu kadar kötü bir işletmeyle karşılaşmadım.. berbat bir işletme restaurantında akşam yemeğinde (saat 18.00) et kalmadı çorba kalmadı cevabıyla karşılaşıyorsunuz.. zaten servis deseniz 2 saatte geliyor, şuan mutfak çok yoğun şuan sipariş almayalım deniyor.. biz bu tetiste konaklayan misafirleriz üstelik.. Temizlik çok kötü. Bebeğimiz nedeniyle kanepenin yerini oynatmak zorunda kaldık ve altındaki kirliliği görmek istemezdim.. girdigimiz ilk anda duşa kabinde bizi karşılayan kıllar vardı.. Doğa çok güzel evet ama malesef işletmeyi başaramamışlar.. Saffet emre tonguç’un burayı tavsiye ettiğine inanamıyorum..

Deneyim tarihi: Mayıs 2022
1  Teşekkürler Seaside54176045434