Özge E

Rezalet

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 5 Şub 2022
Ben hiçbir otelde otopark ücreti ödemedim burada kimseden almadılar bizden 25 tl aldılar üstelik arabamızı otoparka bile koymadılar. Çok basit küçük hesaplar peşindeler. Personel iyi ama yönetim hele rezervasyondaki müdür çok sıkıntılı bir tip. Yemek yok pansiyon gibi , odalar buz gibi biz kardan dolayı bir gün fazla kaldık diye 2katini istediler. Resmen mağduriyetinizden faydalandılar.
Hilton adını kirleten bir yönetim yazık çok yazık.
Konaklama tarihi: Ocak 2022
      Hampton by Hilton Kahramanmaras noktasına 2.3 km mesafede
      Hampton by Hilton Kahramanmaras noktasına 3.2 km mesafede
      Hampton by Hilton Kahramanmaras noktasına 9.7 km mesafede
        Hampton by Hilton Kahramanmaras noktasına 1.7 km mesafede
        Temiz, kaliteli, ilgili ve uygun fiyat
        Hampton by Hilton Kahramanmaras noktasına 1.0 km mesafede
        Havaalanı ulaşım hizmeti
        Hampton by Hilton Kahramanmaras noktasına 23.9 km mesafede
        Kahramanmaraş bölgesindeki diğer otellere bakın
        7-12/249 yorum
        30 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hem girişte, hem çıkışta çalışanların gerek güler yüz, gerekse ilgi ve alakaları ile kendimi evimde hissettim. Bu binada çok seneler önce de iş için Kahramanmaraş’a geldiğimde kalmıştım, başka bir isim altında farklı bir oteldi ama yeri çok güzel ve merkezi idi, şimdi odaları da değiştirmişler, yenilemişler. Yatakların konforundan, odaların temizliği ve kahvaltının lezzetine kadar her şey Hilton kalitesindeydi.

Teşekkürler selimag75
        19 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

18-19 Aralık tarihlerinde 2 gece konakladığımız otelde hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık. Resepsiyonda çalışam Mustafa bey başta olmak üzere tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Sabah kahvaltısında yeterince bence çeşit mevcut ve herşey bence gayet lezzetli.
        Misafirperverliğinşz ve güleyüzünüz için tekrar teşekkürler

Teşekkürler alchemygothic
        6 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Konum ve Temizlik olarak beklentilere fazlasıyla cevap veriyor. Bence Kahramanmaraş’ın en iyisi diyebilirim, fakat iki hususta eksiklikleri bulunmakta; birisi otopark ücreti almaları bir diğeri ise kahvaltının çok ama çok zayıf olması…. (Hilton’a yakışmadı)

Teşekkürler megonulacar
        5 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ebru hanım Burak bey selim bey ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim personelimizin Güler yüzlü ve samimi davranışı dolayısı ile birkez daha tercih sebebim olacak çalışmalarınızın devamını personelin ilgi alakası için devamlılığını sağlamanızı öneririm

Konaklama tarihi: Kasım 2021
        Teşekkürler furkanbayazit
        21 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailece konakladığımız otelde çok memnun kaldık. Otelin özellikle konumu şehrin en işlek caddesinde, karşılama, oda temizliği ve konforu, kahvaltı, personel yaklaşımı ve güler yüzlülüğün harikaydı. Tüm ekibe teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Kasım 2021
        Teşekkürler Kerem2013