nejojan

Temiz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 10 May 2024mobil cihaz aracılığıyla
Yakınındaki bir düğün etkinliğine katılmak için ailece kaldık
Odalar tertemiz düzenli banyo ve malzemeleri temiz etraf ağaçlarla çevrili kuş cıvıltılarıyla uyanıyosunuz işletme sahipleri hanımlar çok ilgili kibar güleryüzlü insanlar otoparkı var.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
    Köyüm Konak Boutique Hotel noktasına 17.6 km mesafede
    Köyüm Konak Boutique Hotel noktasına 18.1 km mesafede
    Köyüm Konak Boutique Hotel noktasına 14.7 km mesafede
    Köyüm Konak Boutique Hotel noktasına 18.1 km mesafede
    Yakaköy bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/13 yorum
    27 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1 geceliğine köyde bir düğüne gitmek için merkeze gitmeyip köyde konaklama yapalim dedik. Gelmeden önce telefonla görüştüğümüzde de , kendi internet sitelerinde de oda + serpme kahvaltı dahil fiyat dendi. Kahvaltıda menemen ve patates kızartması istedik odadan çıkışta ekstra 65 TL para talep edildi. Ayrıca odanın bulunduğu yer bahçe katı ayriyeten kahvaltı yeri olduğu için çok fazla gürültü geliyordu. Ve bir odada şampuan, saç kremi ve duş jeli olmasi gerekir sadece doldurma şampuan vardı. Bu paraya taksiyle gidip gelerek Bornova da çok daha iyi kalinabilirdi. Yazık, imkanınız olduğu sürece medeniyetten uzaklaşmayın.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
    Teşekkürler Yağmur Y
    29 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı

Yakaköy haftasonları kahvaltı için hep gittiğimiz bir yerdi.Fakat bu sefer kar sevdamız nedeniyle kalmalı gitmek istedik ve burayı keşfettik.Gerçekten dışarıda kar yağarken şömine başında yemek keyfi harikaydı.Ambiyans gayet güzel.Nilgün Hn a ve çalışanlara ilgileri için teşekkür ederiz.Mutlaka tekrar geleceğiz.

Konaklama tarihi: Ocak 2021
    Teşekkürler TNJ68
    19 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haftasonunu geçirmek için geldiğimiz bu otel harika hizmetiyle ve doğayla iç içe olmasıyla bizi mest etti. Harika bir haftasonu ve evlilik yıldönümü geçirdik. İlgi ve alakalarından dolayı Nilgün hanım ve Naile hanıma çok teşekkür ediyorum🌸

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
    Teşekkürler yelken_aydn
    7 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tam anlamıyla butik kelimesini hakediyor sessiz sakin ve çok güzel bir konumda çalışanları Güler yüzlü odalar çok güzel ve temiz fiyatlar gayet uygun hele ki sabah kahvaltıya indiğinizde 45lik plak eşliğinde yaptığınız kahvaltı herşeye değer teşekkürler 🙏

Konaklama tarihi: Aralık 2019
    Teşekkürler 726batuhand
    30 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Evlilik yıl dönümümüz için bir gece konakladık. Otelde akşam yemeğinde ve sabah kahvaltısında plaklardan müzik dinleyerek Yemeklerimizi yedik. İyi bir hizmet ve rahat bir oda vardı, ancak tek olumsuzluk odaya sinmiş sigara kokusuydu. Yeşillikler içinde huzurlu bir yıl dönümü yaşadık.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
    1  Teşekkürler zaykan