Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Huzurlu ve nezih bir ortamda tatil planlayanlar için ideal bir otel. Leziz Yemekler, temizlik, kalite ve estetik hepsi bir arada. Böylesine güzel bir oteli bizlerin hizmetine sunduğu için değerli Salih Bey ve eşine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz ailecek çok memnun kaldık ve yeniden gelmeyi planlıyoruz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2016
Değer
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Balayımızı geçirdiğimiz otel her yönden mükemmeldi... İlgi ve alaka,ayrıca yemekler cok iyiydi.. Havuzun deniz suyu olması cok iyi düşünülmüş.. Tek hoşumuza gitmeyen ayrıntı klımaların sogutmaya ayarlı olmamasıydı..
Konaklama tarihi: Nisan 2016
918ismailb adlı kullanıcıdan Villa Augusto hakkında bilgi alın
6 Teşekkürler 918ismailb
Gerçek Dinlenme için doğru yer. Civardaki diğe herşey dahil konseptindeki otellerden herşeyiyle farklı bir butik otel. Bahçe bakımlı,plajı sakin.havuz deniz suyundan dolduruluyor.barı zengin.herşey en iyisiyle mevcut.
Oda ipucu: Deniz Suyu Havuz
Konaklama tarihi: Eylül 2015
Yer
Odalar
Ufky adlı kullanıcıdan Villa Augusto hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Ufky
tavsiye ediyorum mumnun kalacagızı dusunuyorum ben kaldım temizliği güzel ilgili personel ve sakın sessız daha ne olabilir ki gerçekten rahat yatakları var ve kahvaltı da zengindi herkese teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Haziran 2015
Uyku Kalitesi
Temizlik
eymen g adlı kullanıcıdan Villa Augusto hakkında bilgi alın
6 Teşekkürler eymen g
Güleryüzlü hizmet. Birbirinden lezzzetli yemekler. Havuzun deniz suyu olması çok güzel. Sakin ve huzurlu bir tatil isteyenlerin kesinlikle uğraması gereken bir butik otel. Oda seçimimiz süit odaydı ve harika bir seçimdi.
Oda ipucu: deniz manzaralı süit
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Yer
Temizlik
ekrem ö adlı kullanıcıdan Villa Augusto hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler ekrem ö
Oğuz E
29 Mart 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Bu kadar büyük otellerin bulunduğu bir bölgede küçük ve özel bir butik otel. Koşturmaca yok yemek için sıra beklemek yok. Oturun keyfinize bakın, onlar sizinle ilgilensin ler. Bahçede deniz manzarasında güneşlenirken kokteyllerin tadını çıkarın.
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Oğuz E adlı kullanıcıdan Villa Augusto hakkında bilgi alın