Öncelikle genel olarak her şeyden memnun olduğumuzu ve işletme sahiplerinin hem sıcak hem de mesafeli tavrından çok hoşlandığımızı söylemeliyim. Kahvaltısı benim için oldukça yeterliydi ve her şey lezzetliydi. Akşam yemeğini de orada yedik ve o konuda da bir sıkıntı yaşamadık. Bundan sonra yazacaklarım böyle güzel bir aile işletmesinin küçük dokunuşlara ihtiyacı olan alanlarla ilgili yorumlarım.😉 Biz honeymoon suitte kaldık. Öncelikle kaldığımız çadırın mimari yapısı insanı masalımsı bir ortamda sokuyor.Çadırın büyüklüğü de gayet yeterli.Fakat çadırda sunulan konaklama olanakları yetersiz. Öncelikle bu bir balayı suiti ise yatağın kesinlikle çift kişilik olması gerekmette.Yani iki tek kişilik yatak birleştirilmiş ve yatağın ortasında bir boşluk var. İnanılmaz konforsuzdu.Terlik-bornoz gibi küçük detaylar gözden kaçmış.Banyoda sabun dışında buklet malzemesi yoktu. Hizmette bir tık öne çıkmak isteniyorsa; su ısıtıcısı değil, küçük bir kahve makinesi konulabilinirdi.Ki su ısıtıcısının varlığını sorguladım. Çünkü ne bir fincan ne de içmek için çay-kahve vardı. Çok güzel bir terası vardı ancak yanda ki çadırla arasında mesafe çok yakın ve aralarında herhangi bir seperasyon yoktu. Bu da mahremiyetiniz olmadığı anlamına geliyor. Belki bir kaç peyzaj çalışması ile bu sorun çözüle bilinir. Son olarak inanılmaz zeki ve tatlı Hayal'e çok teşekkürler. Adı gibi bir konaklama geçirdik.