“Lezzetli yerel yemek mekanı”
Mor Fesli yorumu

Mor Fesli
1 / 6. sıradaki Restoranlar - Birgi
Tanım: Mor Fesli ailesi olarak sizleri doğal ve yerel lezzetlerle, eşsiz köy kahvaltılarıyla buluşturmak ve kafeterya hizmetlerini en güzel sunumlarla birleştirmek; Birgi'nin o tarihi dokusunu hemen Aydınoğlu Mehmet Bey Camii karşısında tarihi Çınaraltı Meydan'ında doyasıya yaşatmak için hizmetinizdeyiz...
Yorum Zamanı: 4 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Tarihi Birgi’nin Çınaraltı Meydanı’nda yedi yıldır hizmet veren Mor Fesli oldukça kaliteli iç ve duş mekanıyla, temiz ve güleryüzlü personele sahip bir işletme. Tüm Ödemiş sınırları içinde Ödemiş’in yerel yemek çeşitlerini sunan tek mekan olanMor Fesli’de sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde lezzetli yerel yemekleri tadabilirsiniz.

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler dora g

3-7/21 yorum

Yorum Zamanı: 9 Eylül 2023

Arkadaşımla limonata içmek için gitmiştik ama meşhur peynir tatlısını da yemeden kalkamadık
Gerçekten çok lezzetliydi ve çalışanları çok güler yüzlüydü benim yanlışla sandalyeyi devirmeme rağmen 😅 mutlaka görmeniz gereken bir köy ve mekân 🫶🏻

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler Hasret E
Yorum Zamanı: 12 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mekan Birgi’nin merkezinde, kocaman bir Çınar ağacının altında. Kahvaltısı çok güzeldi, kurabiyeleri de çok sevdik

Ziyaret tarihi: Eylül 2021
3  Teşekkürler cigdemdemirr
Yorum Zamanı: 11 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Kocaman bir çınar ağacına gölgesinde güzel bir kahvaltı yaptık. Kurabiyeleri ve tatlıları da güzel, konum olarak tam merkezde.

Ziyaret tarihi: Eylül 2021
3  Teşekkürler Çiğdem u
Yorum Zamanı: 28 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Mekana kahvaltıya gittik.Kahvaltısı on numara.Herşey ev yapımı ve çok lezzetliydi.Kahvaltıda yöresel ürünlerde vardı.İki kişilik kahvaltıya 70 lira verdik.Fiyatıda gayet makul.Çok memnun kaldık biz

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
3  Teşekkürler 77_zlemd

Mor Fesli işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Mor Fesli - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!