doragunel

Sizi yüz yıllar öncesine götürecek ortam

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 6 Eyl 2019mobil cihaz aracılığıyla
Birgi’nin tarihi dokusu içinde mimarisi hiç bozulmadan restore edilmiş ve ona göre düzenlenmiş taştan ve ahşaptan yapılmış hakiki bir konağı sahipleri nefis bir konaklama alanına çevirmişler. Büyük avlusu, binaya uygun dekore edilmiş odaları, çok zengin kahvaltısı ve güler yüzlü personeliyle müthiş bir ortam. Üstelik fiyatları da uygun. Burada konakladığınızda beş bin yıllık Lidya uygarlığının da, 1300 yılındaki Aydınoğlu Beyliği’nden kalan eserlerin de, Osmanlı’nın etkisinin ve Türkiye Cumhuriyetinin zengin bir coğrafyasını ziyaret etmiş olacaksınız.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Kadılar Paşazade Konağı Butik Otel noktasına 26.3 km mesafede
Kadılar Paşazade Konağı Butik Otel noktasına 35.3 km mesafede
Kadılar Paşazade Konağı Butik Otel noktasına 40.9 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Birgi bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/11 yorum
2 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gelen olarak herşey çok güzeldi aile odasında kaldık temiz ve Ferahtı. O sıcakta klima açma ihtiyaçı bile duymadık. Personel güler yüzlü ve ilgili Havlusu ayrı bi güzel Merkeze çok yakın. Gönül rahatlı ile tavsiye edebilirim

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler yigidoumit
7 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı

Birgi'nin dar sokaklarında konak tarzı bir otel. Sıcak bir karşılama, ilgili, güleryüzlü personel. odada yatak oldukça geniş, mobilya konak tarzı döşenmiş ancak banyo modern. Sabah sıcacık soba yanında lezzetli yiyeceklerle kahvaltı çok güzeldi. Arabayla gidenler için tek sıkıntı son derece dar olan sokaklarda otopark sorunu, ama yine de konaklamak için buna değer.

Oda ipucu: Bahçeye bakan odalar daha sakin.
Konaklama tarihi: Şubat 2019
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler doganbalkiz
6 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı

Taş konak ve mobilya dekorasyon geçmişe götürüyor insanı.Huzur veriyor .Ahşap dolap arkasında modern banyo ile karşılaşmak enterasan.Kahvaltı serpme yöresel.Birgi de yapacak bir şey yok maalesef. Patates ve kestane almayı unutmayın. Ödemiş e ve Bozdağ a gezmeye geldiyseniz burada kalabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Şubat 2019
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler 418goncag
24 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Geç saatlere kadar araç, traktör ve motor sesinin eksik olmadı bir oda 2 ve 3 numaralı odalar diğer odalarını bilemiyorum ama bu odalarda sakın kalmayın.
Zemin tahta olduğundan receptionda içilen sigaranın kokusu dumanı sizin odanızda, banyo tuvalet çok çok küçük 3 numaralı odanın diğerlerini bilmiyorum tabi.
Kahvaltı çok zayıf öyle her şey doğal organik hikaye 3 günlük kuru ekmek servis ediyorlar.

Oda ipucu: 2,3,4 bu odalar dışında odalarını deneyin.
Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler Fırat A
14 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz ve geniş çift kişilik rahat yatakları mevcut olan tarihi konakta çalışanların ilgi ve alakası don derece samimi ve sıcaktı. Kahvaltıda biraz daha çeşitlik olabilirdi. Ambiyans ve temizlik başarılı.

Konaklama tarihi: Ocak 2018
1  Teşekkürler tolga-advisor