hasan tezel
Eskişehir, Türkiye

Herşey çok güzeldi gerçekten herkese tavsiye ediyorum

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Harika bir deneyim yaşadık,Otelin sezon sonu olduğu için bir kaç aksakligi vardı. Fakat çalışanları o aksaklıkları hissettirmeden çok güzel bir şekilde hizmetlerini ettiler. Ali Bey ve restorant şefi Leyla hanıma çok teşekkür ediyoruz . Bizi çok mutlu ettiler
Satış Fatma ÖZEL - SENZA Grand Santana Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli Misafirimiz,

Nazik ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Sezon sonu olmasına rağmen, ekip olarak sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çaba sarf ediyoruz ve Ali Bey ile Restoran Şefi Leyla Hanım’a özel olarak teşekkürlerinizi ilettiğiniz için çok mutlu olduk. Geri bildiriminiz, bizim için son derece değerli.

Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız. Her zaman en iyi deneyimi yaşamanız için elimizden geleni yapacağız.

Tekrar görüşmek dileğiyle,
SENZA Grand Santana Hotel noktasına 2.3 km mesafede
Balcony/Terrace
SENZA Grand Santana Hotel noktasına 9.0 km mesafede
SENZA Grand Santana Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Mahmutlar bölgesindeki diğer otellere bakın
1.022
1.022
1-6/1.552 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

ailecek 4 gece 5 gün kaldık. gerçekten çok memnun kaldık fiyat olarak çok uygundu.
animasyondaki arkadaşlar gerçekten bizimle çok güzel ilgilendi her akşam kendilerin düzenlediği yarışmalar ve programlar mevcut ve her gün mini disko sadece pazarları yok.
yemekler ne iyi ne kötü aç kalmazsınız ama bayıla bayıla da yemezsiniz
alkoller eğer barmenden güzel bir karışım yapmasını isterseniz çok leziz olacak.
sahili harika tünelden geçerek 1-2 dakika içinde kendinizi sahilde bulabilirsiniz.
iskelesi gayet büyük ve denize girmek içinde en iyi nokta orası.
servis ekibinin hepsi de güler yüzlü yardım sever.

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler adnan s
Satış Fatma ÖZEL - SENZA Grand Santana Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Değerli Misafirimiz,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Ailenizle birlikte geçirdiğiniz keyifli zamanlardan memnun kalmanıza çok sevindik. Animasyon ekibimiz ve diğer çalışanlarımızın gösterdiği ilgi ve güler yüzünüzü takdir etmeniz bizleri çok mutlu etti.

Yemeklerle ilgili geri bildiriminizi dikkate alarak, her zaman daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca, sahilimiz ve iskelemizle ilgili düşünceleriniz için de çok teşekkür ederiz. Sizin gibi değerli misafirlerimizin tatillerini en iyi şekilde geçirmesi, bizim önceliğimizdir.

Tekrar görüşmek dileğiyle, sizi tekrar aramızda görmek isteriz.

21 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

12/10-17/10 tarihleri arasında 3 çocuk 2 yetişkin bir aile olarak tatilimizi bu otelde geçirdik. Kaldığımız oda 2 odalı gayet yeterli ve temiz bir odaydı ve her gün rutin temizlik yapılıyordu. Yemekler ve içecekler açık büfe ve çok çeşitliydi. Özellikle teşekkür etmek istiyorum otelin organizasyonunda yer alan bütün arkadaşlara Samet beye, Emre beye bistroda bulunan ilgili personel Ramazan bey ve adını şimdi hatırlayamadığım ve her etkinliğe katılmamız için bizi teşvik eden arkadaşlara işlerini gerçekten özverili ve severek yapıyorlar ve sizin iyi vakit geçirmeniz için gerçekten çok çaba sarfediyorlar. Harika bir ateş gösterisi izledik iyi bir tatil geçirdik. Havuzlar özellikle aqua ve deniz kenarı muhteşemdi. Personellerin bir tanesi bile asık suratlı değildi herkes çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Bir sonraki sene için şimdiden erken rezervasyon bakıyorum. İşletme sahibinede böyle güzel bir otel işlettiği ve bu şekilde motive olmuş işlerini iyi yapan personellere sahip olduğu için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 5 yıldız ama üstte çıksın diye 4 yıldız verdim.

Oda ipucu: Otopark olarak park etmeden önce neresi olduğunu sorun.
Teşekkürler Tourist21903038738
Satış Fatma ÖZEL - SENZA Grand Santana Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ekim 2024

Değerli misafirimiz;
Öncelikle bizi tercih ettiğiniz ve görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı sabırsızlıkla beklediğimizi bildirmek isteriz.

15 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yine gelmeyi düşüneceğim bir otel fiyatı cazip içerde aradığınız herşey var eğlenceye dair bütün olanaklar bulunuyor sıkılmanız imkansız oyundan çıkıp oyuna girmek zorunda kalıyorsunuz animasyon ekibi sizi buna zorluyor ayrıca alanya merkeze diskoya götürüyorlar hem uygun hem güvenli hemde mükemmel keyifli akşam şovlarına bayıldık teşekkürler senza santana

Oda ipucu: Gözünüz kapalı animasyon ekibine güvenin
Teşekkürler emre b
Satış Fatma ÖZEL - SENZA Grand Santana Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2024

14 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Buraya altinci gelisim yilda iki kez gelirim burasi artik benim evim calisanlar yemekler servis personeli animasyon hepsi isini Iyi yapiyor.Yorumlara bakip yanlis dusunmeyin burasi tam bir fiyat performasyon oteli gönül rahatligi ile gelebilirsiniz.Tekrar tekrar gelecegim cunku sizi cok seviyorum.Animasyona mutfaga resepsiyona kat hizmetlerine herkese cok tesekkur ediyorum gorüsmek üzere sizi özleyecegim🙏🏽

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Tayfun B
Satış Fatma ÖZEL - SENZA Grand Santana Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ekim 2024

25 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir tatil deneyimi bunu bizlere sağlayan animasyon ekibi otelde genel olarak memnunuz ama animasyon ekibin ayrıca değinmek istiyorum ellerindeki imkanlarla yapabilecekleri herseyi yapıyorlar her gün havuz oyunları bir çok aktivite en sevdiğimiz hamam oldu gerçekten eğlendik hepsine çok teşekkür ediyorum

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Fearless17199481915
Satış Fatma ÖZEL - SENZA Grand Santana Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Eylül 2024