Bu otelde kalabilen memnunum diyen hayatınds tatil yapmamış otel görmemiş demektir böyle rezil bir işletme olamaz saygı yok hijyen yok ilgi yok odemeyi geri almayı bekliyosun haftalardır sallıyolar telefonda muhattap bulma şansınız bile yok aklı olan önünden geçmesin.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Paramızla rezil olduk kesinlikle tavsiye etmem yemekler berbat odalar mikrop yuvası iyi yorum yazanlara güvenip gittik ama birdaha asla gitmem aracımı durduracak park yeri bile bulamadım kaldırım da durdu
_smail_186 adlı kullanıcıdan Astor Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler _smail_186
Merabalar ben suan esimle tatildeyim bahsedildigi gibi klimalar saatli falan çalışmıyor 7/24 açık istediginiz gibi kullanıyosunuz evet sahil taşlı kayalı ama otelin havuzu yeterli oluyor zaten 5 yıldızlı otel konforu bekleyen insanlar bence 5 6 bin tele verip 5 yıldızlı otele gitsinler parasına göre iyi bence
emrekE5670NH adlı kullanıcıdan Astor Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler emrekE5670NH
633sevda_
25 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İğrenç bir yer nereden başlasam yemekler çok kötü helle temizlik berbat odada pislikten dinlenemiyisunuz dayanamadım erken çıktık gitmeyin sakın paranız cebinizde kalsın kabus gibiydi o güzel yorumları yazan personeldir inanmayın sakın
633sevda_ adlı kullanıcıdan Astor Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 633sevda_
Berbat bi otel yeni sahiplari 3 ay önce devralmış yemekler berbat odalarda hijyen 0 'ın altında ayıptır söylemesi köpek bağlasan durmaz derler ya öyle bir yer gitmeyin kardeşim paranız cebinizde kalsın evinizde oturun daha iyi oteli öven kişiler kendi personelidir inanmayın benden uyarması
672erdal_ adlı kullanıcıdan Astor Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 672erdal_
g_l_end782
22 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gerçekten berbat bı otel kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 gün oda dahi temizlemediler çevre zaten kirli temizlik yok yemekler berbat verdiğimiz paraya yazık günah kesinlikle gitmeyin plajı falan kötü...
g_l_end782 adlı kullanıcıdan Astor Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler g_l_end782