deniz ö

Astor beach

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 29 Tem 2020
Astor beach otel facebook sayfasından fiyat istedim 2 facebook sayfası var 2 side ayrı fiyat veriyor hangisine inanacağız bilemedim aralarında 1000 tl fark var.ne yapmamız lazım kime inanacağız 2 farklı fiyat!!!
Astor Beach Hotel noktasına 2.3 km mesafede
Astor Beach Hotel noktasına 3.0 km mesafede
Astor Beach Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Balcony/Terrace
Astor Beach Hotel noktasına 10.8 km mesafede
Mahmutlar bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/173 yorum
20 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Mekan çok geniş ve verah bahçesi havuzu büyük akşamları eğlencede güzel tavsiye ederim arkadaşlar biz çok güzel bir tatil yaşadık bu fiyata bukadar bence iyiydi ayrıca hamami da var masaj olmadan da kullanılıyor çok iyiydi

Teşekkürler 589aysek
17 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

çok çok iyi memnuniyetsiz insanları anlayamıyorum çünkü bu fiyata daha güzel hizmet veren sıcaklıkta başka bir otel bulamazsınız . Personel çok ilgili ve otel sahibi Sadettin bey sürekli olarak işin başında ilgileniyor.

Teşekkürler sertapozkumru
8 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Günlük ev kirasının bile 250 tl olan Mahmutlar da 4 kişi herşey dahil yaklaşık bu fiyata kaldık. Parasına göre çok iyi. Çok lüks isteyen 5 kat fazla para para vererek istediği yere gider.
Çok güzel dostluklar arkadaşlar edindik. Otelde SAADETTİN ABİME. ERDEN ABİYE. KARİZMA BARMEN TUNCAYA. DJ MURAT A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Teşekkürler Erkannn1234
2 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 yıldızlı bir otel ama 5 yıldızlı hizmet. Biz aile olarak gittik.Otelin yeni müdürü olan Erden Taylan beye özellikle teşekkür ediyorum. Yeterki problemi söyleyin, aynı saat içinde hallediliyor. Erden Taylan beye ve bütün personele çok çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

1  Teşekkürler ali_krant
3 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

selamın aleyküm. ben ankaralıyım. her sene bir otel gezerim. ama samimi söyleyim gittiğim en berbat 2 otel vardı. biri astor biri selinus. yemek pert,temizlik pert,deniz kayalık.deniz içinde ayakta durana madalya verilmeli :) ..havuz pislik içinde. yemekte tatlı bile vermiyorlar.. heryerden pislik akıyor. ETRAFTA MAFYAVARİ ADAMLAR. KİMİN KİM OLDUĞU BELLİ DEĞİL.KLİMALAR SAATLİ ÇALIŞIYO. BAR SAATLİ ÇALIŞIYO. İÇEÇEKLER REZALET. AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA ALNINI KARIŞLARIM. BEN PİŞMAN OLDUM.PİŞMAN OLMAK İSTEYEN BUYURSUN GİTSİN. benden söylemesi.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti