Zeki T

Dolandırıcılık

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 31 May 2019mobil cihaz aracılığıyla
Astor hotel nova organizasyon şirketi araçılığıyla beni dolandırdı facebook sayfasın dan begendim yazilan telefonlar 08503031291 02422850262 02422850260 numaralı telefonlarla irtibata geçtim ön ödeme yaptım sonra iptal ettim 2 ay geçmesine rağmen iade yapılmadı telefonum engelenmiş.
Konaklama tarihi: Mayıs 2019
Astor Beach Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Astor Beach Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Astor Beach Hotel noktasına 1.8 km mesafede
    Astor Beach Hotel noktasına 149.1 km mesafede
    Mahmutlar bölgesindeki diğer otellere bakın
    17-22/173 yorum
    29 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tam anlamıyla rezalet 6 gün kalacaktır 1 gün dayanamadım yemekler hem bozuk hemde iki çeşit yemek hergun aynı kahvaltıda peynir ve zeytin başka bişey yok odalar rezalet klima günde iki saat çalışıyor bildiğin askeriye toplanma merkezi gibi bir kalıp geri çıktım başka otele geçtim aman paraniza yazık fotoğraf Lara bakın kararı kendiniz verin kanepede yatarsiniz görün

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    6  Teşekkürler huseyinbayhan06
    19 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekleri iğrenç ishal olduk 4 gün boyunca kaç defa doktora gittim. Yemekler artanlar ertesi gün servis ediliyor, temizlik çok kotu. Havuzu çok küçük zaten şezlong bulamiyorsun. Denizi çok dalgalı kimse giremiyor. Kimseye tavsiye etmiyorum. Ucuz bir otel ama bu parayı bile hak etmiyor. Ev kiralayin daha iyi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    7  Teşekkürler Gazi P
    14 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel Çok eski artık kentsel dönüşüme girmesi lazım eşyaların sıfırlanması lazım Otel Sahibi Sadettin Bey'e burdan sesleniyorum artık değiştirmenin vakti geldi. Resepsiyondaki Nilgün hanım çok yardımcı oluyor teşekkürler.

Konaklama tarihi: Eylül 2017
    3  Teşekkürler Barış T
    2 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

otel de geçen sene kaldık bedava gibi bişeydi. eylül ayında Alanya harika. otel için söylenebilecek şeyler az ama gerçekten ucuz bir otel. ve denize sıfır konumda. animasyonları iyiydi. yemekler az daha çok çeşit olsa daha güzel olur. temizlik iyiydi. lüks bir otel değildir. bu yüzden beklentilerinizi düşük tutun

Oda ipucu: engelliler için yapılmamış. ve interneti odalardan çekmiyor . orta katları ve havuza bakanları tercih edin
    Konaklama tarihi: Eylül 2017
    Teşekkürler Halide U
    1 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tam manasıyla rezalet. Hijyen sıfır. 10 gün kaldım yalvarmama rağmen çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirmediler. Pis paspaslarla odalar siliniyor pislik odaya daha fazla yayılıyor. Türklere önem vermiyorlar en kötü odalara yerleştiriyorlar. Yemekler berbat. Bozulmuş kokusundan yanına yaklaşamıyorsunuz. Menemeni sabah yapıp öğlen ve akşam arasıcak olarak servis yapıyorlar. Aç kalmamak için salata yemek istiyorsunuz salatanın rengi olmuş siyah. Karpuzların içinde dolaşan kurtçuklardan bahsetmek bile istemiyorum. Mini bir zehirlenme geçirdik beraber gittiğim arkadaşımla. 5 çayında kek olduğunu düşündüğüm birşey veriyorlar onu dağıtan kişiden sürekli azar işitmek zorunda kalıyorsunuz çok asık suratlı bir bayan zaten doymayıp 1 tane daha isteseniz bağırıyor size. Elemanları güleryüzülü falan değil yani. Havuzun çok küçük olmasını geçtim pislik üstünde yüzüyor hiç giremedim . Denize otelin yapacağı birşey yok tabiki ama aşırı dalgalı dalgalarla savaşma gücünüz varsa denize girdim diyebiliyorsunuz. Erken rezervasyonla gitmeseydim asla kalmazdım ki zaten dayanamayıp erken çıktım. Paranızla rezalet yaşamak istiyorsanız gidebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
    9  Teşekkürler Nilay S