Barışcan Hotel'deki iki haftalık tatilimizden yeni döndük. 28 Ağustostan 12 Eylüle kadar kalmıştık. Otel havaalanından uzakta olmasına rağmen buna değer. Gece 3'te vardığımızda bizim girişimizi yapan güleryüzlü bir adamla karşılaştık. 5 kişi seyahat ediyorduk ve geniş bir aile odasına yerleştik. İhtiyacımız olan her şey vardı ve iyice temizlenmişti. Ertesi gün acentemiz Jess ile karşılaştık, harika biriydi. Paranızın peşindeki o ısrarcı acenteler gibi değildi. Buna rağmen ondan birkaç rezervasyon yaptırdık. Otel bir aile işletmesi. Bütün çalışanlar çok iyiydi, sizin için her şeyi yapıyorlar ve bir sürü çocuk yapmışlar. Ayrılırken çocuklarım ağlıyordu çünkü çok eğlenmişlerdi, gitmek istemiyorlardı. Değiştirmek istediğim tek şey vardı, bu da havuzdaki kaydırağın daha uzun süre açık kalması olurdu. Yalnızca 14:30'dan 16:30'a kadar açık ve çocuklara bu yetmiyordu. Her gece aşçıbaşı çıkıp bizimle sohbet ediyordu. Yemekler de harikaydı ve her zaman sıcak yemek seçenekleri mevcut. Salata, çorba, puding, sıcak ve soğuk içecekler vardı. Temizlikçiler her gün geliyordu ve sanki sürekli oteli tertemiz tutmak için çalışıyorlardı. Odalarımız her zaman temiz ve düzenliydi. Yataklar iyi yapılıyordu. Ben ve ebeveynlerim engelliyiz, bu yüzden çalışanlar çok fedakarlık yaptı. Bize çok yardımcı oldular. Tatilimizin her anı özeldi ve daha şimdiden yeniden rezervasyon yapmak istiyoruz. Tekrar gitmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Barışcan'daki herkese teşekkürler. Bilmek istediğiniz bir şey varsa sorularınızı memnuniyetle cevaplarım ve size yardımcı olurum.