Şu anda otelde konaklıyorum ve maalesef 3 gün daha kalacağım. Tatilinizi rezil etmek istemiyorsanız uzak durun diyorum. Otelin her tarafı dökülüyor resmen elle tutulur iyi bir tarafını yazayım diyorum ama inanın ki bulamıyorum. Otel çok eski ve yenilenmemiş. İstanbuldan aracımızla otele vardık ve otelin girişinde otoparkın olmadığını öğrendik. Yardımcı da olmuyorlar ve bunun anormal bir durum olduğunun, herşey dahil konseptli, 5* bir otelin müşterinin aracına otopark sağlama sorumluluğu olduğunun bilincinde değiller.
Odalardaki bazalar klima tv çarşaf ve havlular, perdeler ve aklınıza gelebilecek herşey eski /döküntü.
Yemekler de felaket. Akşam yemeğini yedik sözde ama ben ve eşim de çocuklar da şu anda açız. Gece 24'den sonra gece çorbası varmış belki o güzel olur diye bekliyoruz.
İçecekler de berbat, ne cola da cola tadı var ne birada bira tadı. Meyve suları zaten 'lezzo', yeni nesil ne diyor bilemiyorum.
3-5 çeşit tatlı koydum tabağa tadına bakıp çocuklara yedireyim diye, hepsinin tadı aynı çıktı maalesef.
Gece animasyon var dediler çocukları aşağı indirdik havuz başına, ama pişman olduk ve küçük bir çocuk parki var oraya kaçtık. Berbat bir ses düzeni, demode espriler, plastik sandalyelerde beşinci sınıf bile sayılmayacak bir eğlence!
Son çare olarak gelecekseniz de durumu bilerek gelin derim.
Personelden çok şikayetim yok sorduklarıma cevap alıyorum ama sonuçta karar mercii patronlar.
Havuzlar çok kalabalık ve bakımsız, plaj fena değil ama. Akşam yemeğinde meyveler ve yeşillikler de fena değildi.
...
İlk gün izlenimlerim bunlar.