Bekir Ö

ORTA SEGMENT 5 YILDIZLI OTEL

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 13 Tem 2022mobil cihaz aracılığıyla
Otel bayram haftası olduğu için full doluydu.personeller yetişemiyor hijyen orta derecede odalar genel itibari ile temizdi personellerin tavir davranışlarında biraz eksiklik vardı belki yogunluktandir.yemekler çok çeşit yok ama idare eder animasyonlar yetersizdi.bayram haftası tam tanıtım zamanı iken animasyonlar boş geciyordu
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
    First Class Hotel noktasına 2.2 km mesafede
    Standart Daire Yatak Odası
    First Class Hotel noktasına 1.8 km mesafede
      First Class Hotel noktasına 2.2 km mesafede
      Huzurun ve tatilin tek adresi atlanta hotel..
        First Class Hotel noktasına 27.0 km mesafede
        Açık havuz
        pool bridge
          ₺953
        First Class Hotel noktasına 2.8 km mesafede
        Kargıcak bölgesindeki diğer otellere bakın
        18-23/315 yorum
        28 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Şu anda otelde konaklıyorum ve maalesef 3 gün daha kalacağım. Tatilinizi rezil etmek istemiyorsanız uzak durun diyorum. Otelin her tarafı dökülüyor resmen elle tutulur iyi bir tarafını yazayım diyorum ama inanın ki bulamıyorum. Otel çok eski ve yenilenmemiş. İstanbuldan aracımızla otele vardık ve otelin girişinde otoparkın olmadığını öğrendik. Yardımcı da olmuyorlar ve bunun anormal bir durum olduğunun, herşey dahil konseptli, 5* bir otelin müşterinin aracına otopark sağlama sorumluluğu olduğunun bilincinde değiller.
        Odalardaki bazalar klima tv çarşaf ve havlular, perdeler ve aklınıza gelebilecek herşey eski /döküntü.
        Yemekler de felaket. Akşam yemeğini yedik sözde ama ben ve eşim de çocuklar da şu anda açız. Gece 24'den sonra gece çorbası varmış belki o güzel olur diye bekliyoruz.
        İçecekler de berbat, ne cola da cola tadı var ne birada bira tadı. Meyve suları zaten 'lezzo', yeni nesil ne diyor bilemiyorum.
        3-5 çeşit tatlı koydum tabağa tadına bakıp çocuklara yedireyim diye, hepsinin tadı aynı çıktı maalesef.
        Gece animasyon var dediler çocukları aşağı indirdik havuz başına, ama pişman olduk ve küçük bir çocuk parki var oraya kaçtık. Berbat bir ses düzeni, demode espriler, plastik sandalyelerde beşinci sınıf bile sayılmayacak bir eğlence!
        Son çare olarak gelecekseniz de durumu bilerek gelin derim.
        Personelden çok şikayetim yok sorduklarıma cevap alıyorum ama sonuçta karar mercii patronlar.
        Havuzlar çok kalabalık ve bakımsız, plaj fena değil ama. Akşam yemeğinde meyveler ve yeşillikler de fena değildi.
        ...

İlk gün izlenimlerim bunlar.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
        1  Teşekkürler MehmetZinar
        14 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek gidebileceğiniz tatilinizi yapabileceğiniz harika bir otel aqua parkiyla zengin menusiyle güler yüzlü personeliyle gercekten keyif alabilecegıniz tam bir aile oteli.Özellikle guler yuzuyle bizi karşılayan zanan zaman masada zitarete gelen halkla iliskiler muduru şenol beye ve ekibine ilgilerinden dolayı tesekkur ediyorum.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
        2  Teşekkürler Ilker A
        20 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailem ile birlikte kaldık yemekleri çok iyi bir çok otelde kaldık ama FIrst CLASS gibisi yok ortam çok iyi personel hepsi birbirinden ilgili hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim Özellikle animasyon ekibi bir harika

Konaklama tarihi: Kasım 2021
        1  Teşekkürler A1146FNmustafas
        9 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Yorumları okuyunca biraz korkmuştum ama diğer gittiğim otellerin yorumları gibi İngiliz kraliyet ailesi mensupları yazmış sanırım çoğunu. Çocuklar Aqua da çok eğlendi havuzlar çok büyük değil ama yeterli. Denizine bayılmakla beraber sahil tarafının bakımsız olduğunu söyleyeyim,iskelesi kullanılamıyor ve burda alkol/atıştırmadık yok. Alan büyük olduğu için şezlong sorunu yaşamadık genelde sakin ve keyifliydi. Deniz ayakkabısı alın mutlaka rahat edersiniz ve su çabuk derinleşiyor. Ben derin suda yüzmeyi sevdiğim için sorun olmadı ama çocuklar sürekli havuza gitmek istedi.Yemek alırken hiç sıra beklemedik ve masa sorunu yaşamadık, Yemekler lezzetli ve boldu, 4 gece kaldık 2 akşam somon ızgara, 1 akşam kızarmış piliç ve 1 akşam hindi saç kavurma vardı, tabi başka ana yemeklerde vardı bunlar special gibi. Meyve ve tatlı çeşitleri yeterli ve tazeydi. Hamur tatlısı çeşitleri artırılabilir fazla çeşit göz çıkarmaz :). en üst katta bir oda verdiler manzarası çok güzeldi asansör sorunu hiç yaşamadık. Genel olarak fiyat/ performans olarak iyi bir otel, eksikleri giderirlerse harika olur ama o zamanda fiyatları artar muhtemelen.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
        Teşekkürler Soysalll
        23 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Tek gecelik iğrenç apartlardan hiç bir farkı yok pandemi buraya Uğramamış gibi hizmet sıfır Güler yüz sıfır odalar dökülüyor rutubet koku ve pis yemekler yenmiyor öğlen ve akşam aynı yemekler pazarlarken herşey süper ama geldimizde iptal etmek istedik hiç birşekilde yapılamadı bildiğiniz dolandırıcılığın şekil bulmuş hali örgüt oluşturmuşlar resmen açık açık insanlar dolandırılıyor ...

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
        Teşekkürler 794asyag