Emre S
Konya, Türkiye

Otel Güzel Yönetim Rezalet

Klas Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2019
Açıkçası verdiğimiz ücrete göre otelden çok fazla bir beklentimiz yoktu. Otel konum olarak çok güzel 2 ayrı binadan oluşuyor. Çalışan emekçi kardeşler olabildiğince güler yüzlü. Personel sayısı çok az olmasına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Yemekler çeşit az ancak leziz. Ana yemek olarak sürekli hindi tavuk çıkıyor. Akşam ve öğle yemeğinde bardan içecek almak tam bir eziyet en az 15 dk kuyruk bekliyorsunuz. Bardak çatal bıçak kaşık tabak yetersiz.Birini bulsanız diğerini arıyorsunuz. Resepsiyonda duran ve Otel Müdürü olduğunu söyleyen Fatih Bey isimli şahıs gerek müşterilere gerekse otel personeline davranış ve tutumları ile oteli nazi kampına çevirmiş durumda.Her gün keyfi kurallar koyuyor. Bardan 2 tane kola alamıyorsunuz. Herkes 1 tane alacakmış. Her nedense bu otele kaldığımız 3. gün ortaya çıkan bir kural oldu. Otelden ayrılacağımız gün saat 12 de odanın anahtarını resepsiyona teslim ettik. Öğle yemeğinden sonra yola çıkacağımızı söyledik. Fatih Bey böyle bişey olamayacağını kol bantlarını kesip oteli terk etmemiz gerektiğini beyan etti. Daha önce kaldığımız tüm otellerde bu şekilde yaptığımızı 4 gece 5 gündüz parası ödediğimizi söylememize rağmen sanki bizi kovarcasına bu tavırlara devam etti. Revervasyonu yaptırdığımız Aysel Hanımla görüşmemiz sayesinde durum çözüldü. Yemekhane de bazı müşterilerilerle görüşmemiz neticesinde Fatih Bey in keyfi hareket ettiğini her müşteriye farklı davrandığını öğrendik.Aynı şekilde otel personeli de bu şahsın keyfi davranışlarını özellikle yabancı ve yerli turistlere farklı davrandığını söylediler. Otel müdürünün despot yönetimi dışında her şey çok güzeldi. Tavsiyem Fatih Bey ile muhatap olamyın da kimle olursanız olun. Yardımcı olacaklardır.
Saygılarımla
Yazık çok yazik
    Klas Hotel noktasına 2.1 km mesafede
      #alanyaairporttransfer #gazipasaairporttransfer #alanya #alanyahotels
      Klas Hotel noktasına 2.3 km mesafede
      Kargıcak bölgesindeki diğer otellere bakın
      9-14/75 yorum
      24 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otelde toplam 2 saat kaldik cunku ilk yarim saatte cocugumuzun ayagi otel kaydirakli havuzunun kapali olmasi gerekirken acik olan ve eskimis yipranmis mazgallarina girmek subeti ile kesildi. 6 dikis atildi calisanlarin umrunda olmadi.. bir musteri bizi kendi arabasiyla goturdu doktora yasadigimiz panik ve korkuyu tarif edemem. Otelden 0 ilgi alaka. Olur oyle seyler cocuktur deyip gectiler. Asagiya foto paylasiyorum ona gore karar verirsiniz olur mu boyle seyler diye ve otele gidip gitmemeye!!!

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
      3  Teşekkürler Hüseyin Ü
      25 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşımla Mayıs 2019.da klas otelde konakladik.ihtiyaclarimizi fazlasıyla karşıladı. Fiyatına gore çok güzel bir tesis.plaj otele sıfır konumda.yemekler harika.ilk başta tereddüt etmiştik ama cok cok güzel bir yer. Geniş bahçesi Kendine ait açık hava diskosu. Herkese tavsiye ederim. Özellikle klas otelin işletme Müdürü fatih bey. Çok Güler yüzlü ve müşteriye karşı çok ilgili. Kendışına çok teşekürler eder.basarilar.dileriz.tekrar görüşmek uzere

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
      Teşekkürler Add001
      20 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yorumlara bakıp kimseye inanmayın gerçekten güzel çalışanlar güler yüzlü verdiğiniz paranın tam karsiligi aquaparki çok güzel çocukların eglenecegi güzel bir otel gelin görün ve anın tadını çıkarın 10 numara bi işletme

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      Teşekkürler Mehmet N
      19 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

evlilik yıldönümü icin gittik maalesef.Bu kadar pis bir yer oldugunu bilseydik gitmezdik.masadaki bardaklar kirli, koskoca restorantta 3garson var sadece bos topluyorlar, siparis almak yok, suratlar bes karış bisey sorsaniz ters cvp veriyorlar.Bufedeki tabaklar lekeli, yemek cesidi az hergün tavuk cikiyor.odada carsaf yastik kiliflari lekeli, mini barda sadece 1tane su var.barlarda kokteyl, dondurma, turk kahvesi ücretli.havuz cok piz.denizi cakilli zaten.allah askina yetkililer bu otele bi gidip denetleme yapsinlar bi ceza yesinlerde belki duzeltirler birseyleri.Sakin gitmeyin kesinlikle paraniza yazik

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      1  Teşekkürler Melek S
      22 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

otelın agua parkı guzeldı fena deıldı odamız denız manzaralıydı balayı cıftı olarak gıttımız ıcın esimle cok ıyı vakıt gecırdık yemekler cok ıyı buldum tavuk var dıye abartıyorlar o kadarda deıl gercekten her cesıt yemek var sıcak soguk yemekler soteler ızgaralar tatlı bufesı guzeldı sevdım baklavaya doymak olur mu plajı kumlu cakıllı karısıktı mısafırlerı genelde aılelerdı yanı ıceceklerı de fena deıldı saolsun bır garson vardı bana yenı rakı bıle getırdı cok samımı olmustuk tesekkur edıyorum ısmını vermıcem tum calısanları guleryuzlu ve nazık davrandılar her otelde kusurlar var onemlı olan abartmamanız kusura bakmasın paramla rezıl oldum dıyorlar otelın herseyını mahfedıyorlar para verıyoruz dıyorlar evınızdede her gun carsafınızı degıstırıyormusunuz tabıkı hayır otelde bunu her gun beklemenız dogru deıl bızım odayı her gun temızledıler saolsun aylın abla oda temızlıkcısı tesekkur edıyorum ona burdan sevgıler hersey guzeldı kısacası gıdın gıtmessenız pışman olursunuz

Konaklama tarihi: Haziran 2017
      5  Teşekkürler Trek473568