Tuana Ö

Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
10 yıldan fazladır tercih ettiğim bir otel. Yemekler, aktiviteler her şey çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum. Aile ve arkadaşlarınızla gidebileceğiniz bir otel. Aquapark var ve kaydıraklar çok güzel. Bir sürü havuz var çok eğlenceli.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
      Utopia World noktasına 3.5 km mesafede
      pool bridge
      Utopia World noktasına 4.8 km mesafede
      Bar/Oturma Salonu
      Kargıcak bölgesindeki diğer otellere bakın
      Yorumlar (1.560)
      1.560 sonuç
      1.039
      1.039
      2-7/1.560 yorum
      Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Sahili kötü ama kalan her şeyi çok iyi Bir otel. S
      habnam ve Şevval çok iyi davrandılar bize. Yemekleri çok iyi her şeyi tam tadında yapılmış. Temizlik konusundaki da tanık olduğum en iyi otellerden bir tanesi. Aktiviteleri de çok eğlenceli ve zevk veren türlerden oluşmaktadır.

Oda ipucu: Hiç👍
      Konaklama tarihi: Eylül 2024
      Teşekkürler cemil d
      Genel Müdür Utopia World - Utopia World, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

1 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Halen konaklamamız devam ediyor ..Uzun zamandır gidiş gelişlerimiz oluyor ama bu sene her şey maalesef vasatın altında kaldı. Öğle ve sabah yemeği inanılmaz kötü. Özellikle ızgara bölümünde görev yapan kapalı hanımefendiler aşırı derecede suratsız. Eğlence olarak vasat altı. Şezlonglar sabahın çok erken saatlerinde(07:00 gibi) havlu atmalar vb biz bebeğimizle yer bulamıyoruz .bazı garsonlar özellikle yabancı misafirlere daha yakından ilgili olup masaları ile ilgili. Zaten Aqua park ve denize inmek bebekli aile için işkence . Bizim kaldığımız 4011 nolu oda gerçkten güzel temizleniyor be çocuk kulübü var orda oyalamak için biraz verimli…onun solunda çoğu şey berbat .Üzülerek uzun yıllardır geldiğimiz ütopya’dan 2 gün sonra bir daha gelmemek üzere ayrılacağız .

Teşekkürler Passport21036944695
      29 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çalışanları çok güleryüzlü gayet ilgililer. Temizlik açısından da gayet iyi. Yemekler harika ve çeşitli. Gezilecek çok fazla yer var ailecek ve arkadaşlarınızla gayet eğlenebilirsiniz. Bizim 4. Gelişimiz. Tavsiye ederim. Teşekkürler Utopia World❤️

Teşekkürler Explore14311914444
      Genel Müdür Utopia World - Utopia World, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ağustos 2024

26 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Güzeldi personeller güler yüzlüydü havuzlar yeterliydi çok kalablık değildi . Yemekler güzeldi fakat ana yemek yetersizdi . Oda temizliği cok iyi . Hergün ilk girdiğin gibi yapıyorlardı. Akvitiveleri güzeldi . Genel anlamıyla memnun kaldık

Teşekkürler Nursel A
      Genel Müdür Utopia World - Utopia World, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ağustos 2024

20 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Havuzları çok fazla ve çok temiz ,etkinlikleri hem gündüz hem akşam var ve çok keyifli ve eğlenceli , doğa içinde müthiş bi yer akşam çocukları bırakacağınız oyun yerleri var ebeveyn olarak takılabiliyorsunuz ,yemekleri de gayet lezzetli

Teşekkürler Curiosity50079188201
      Genel Müdür Utopia World - Utopia World, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ağustos 2024