dalibay

Her şey yalan.

Klas Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 12 Haz 2019
4 hazıran 9 hazıran oteldeydik.Sözde herşey dahil ama hiç birşey yok.4 kişi gıttık 3 kışılık yataklı oda verdiler bu akşam idare edın dediler.oda da buzdolabında 2 su vardı .istedik başka vermediler .diğer günlerde odalara su vermedıler.Odalar temizlenmiyor tuvalt kağıdı konmuyor.İlk gırdığındekı tuvalat kağıdıyla çıkana kadar ıdare edeceksın.Hijyen hiç yok.Temizlik yapılmıyor.yemekler rezalet çok kötü.Otel yol geçen hanı gıbı seviye sıfır.Deniz alt geçitten gıdılıyor ama yüzmek çok zor hep kaya.herşey dahıl deniliyor ama hepsi yalan hıç birşey yok.İki yıldız edermi bilmiyorum.İnternet paralı telefon başına ücret alıyorlar.
Konaklama tarihi: Haziran 2019
      • travelup.com
      Klas Hotel noktasına 3.3 km mesafede
      pool bridge
      Klas Hotel noktasına 1.6 km mesafede
      Kargıcak bölgesindeki diğer otellere bakın
      8-13/135 yorum
      6 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

Yerli turiste tavsiye etmem öncelikle.Yabancı turist ağırlıklı bir otel ve personelde otelde yalnızca yabancı turist varmış gibi hareket ediyor.Onların türkçe bilmemesine güvenerek ulu orta küfürlü konuşabiliyorlar.Rus turist kadınlar hakkında cinsel içerikli çok rahat duyabileceğiniz şekilde konuşabiliyorlar .Böyle 4 personel gördüm.İkisiyle 'onlar anlamayabilir ama kadınlara yönelik bu şekilde konuşamazsınız' diye tartıştığım da biri hemen kaçtı diğeri utanma belirtisi olmayan bir özürle geçiştirdi.Bu davranış tarzını tüm personel için genelleyemem ama bir kaç tane bile olması yeterince rahatsız edici.Hiç gidip sinirlerinizi bozmayın derim.

Oda ipucu: her cephesi gürültülü.
      Konaklama tarihi: Ekim 2018
      • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
      1  Teşekkürler gunnaz2018
      10 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk giriş park sorduk suratsız güvenlik bey yol boyu park bizim demezmi resepsiyonda ki suratsız bayanlar dört kisi olduğumuzu bildikleri halde üç kişilik oda çıktı karşımıza havuzlar hiç temizlenmiyor barda içki bitmez cola sorsan yok derler sular çeşmeden dolma odalara su vermezler yemekler iğrenç sürekli hindi eti,tavuk olsa yine iyi çarşaflar beş gün hiç değişmedi para iadesi istedik vermediler verseler yarım saat durmazdim elemanlar Rus peşindedir animasyon hep Rusça türk çocukları saf saf izler sahil tüm çakıl ayaklarımiz kesildi sinekler cabasi gitmeyin arkadaşlar lütfen paranizla rezil oluyorsunuz Türkler birbirine soruyordu hep birdaha asla ugramam diye yemekhaneyi süpüren abla çocukları azarlar üstunuzden su akıyor diye çıkarır dışarı lütfen GİTMEYİN iğrenç ötesi bir otel masa örtüleri hiç değişmiyor evirip çevirip aynısını kullaniyorlar benden size uyari

Konaklama tarihi: Eylül 2018
      2  Teşekkürler snmerkoc711
      9 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ilk giris de güvenlik otopark neresi diye sorduk yol boyu dedi dövecek gibi 2. Sorun resepsiyon suratsız kişiler 3.Sorun oda 4 kişi gittik üç yatak bulduk 4. Sorun yemek sırası yemekler çok ama çok kötü sular çeşmeden doldurma odalara şu bile vermiyorlar 5.temizlik diye bişey yok elemanlar ruslara bakacam diye ilgilenmiyorlar 6. Havuzlar mikrop yuvası temizlik yok herşey ücretli adı ultra herşey dahil ama birşey yok kola istiyorsun yok diyor ilk günü geri çıkmak istedik para iade yok dediler herşeyi marketten alıp yedik içtik türkler ikinci sınıf insan olarak görüyorlar animasyonlarda turkce hiç birşey konuşmuyorlar tatil tamam bir işkenceydi daha saymakla bitmez biz bi hata yaptık gittik siz o hataya düşmeyin lutfen

Konaklama tarihi: Eylül 2018
      1  Teşekkürler yunus7112
      20 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Havuzlar pis klorlama yapılmıyor yemekler her gün aynı yemekler odalar yemin ederim temizlenmiyor çalışanlar ruslara asılmaktan hizmet etmiyolar bardaki içeceklerin yarısı su öğrendimki bu otelin sahibi tek bir kişiye aitmiş adam 7 ci otelini açmış sahtekarlıkla

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
      1  Teşekkürler Burak K
      11 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Klas Dom Hotel’e 6 Ağustos tarihinde 5 günlük tatil için gittik. Tatil dönüşü ilk işim otel hakkında yorum yapmak oldu. İlk girişte resepsiyonda olumsuzlukla karşılaşıyorsunuz. Saat 4 de check-in yapacak olmamıza rağmen gittiğimizde oda hala hazır değildi.sebeb sorduğumuzda otelde kalabalıktan dolayı temizlenemediği söylendi. Bunu söylerlerken yan taraflarına asmış oldukları A4 kagıdındaki yazıdan habersizlerdi herhalde. Kağıtta temizlik ve havlu değişimi 3 günde bir olacağı yazıyordu. Zaten 3 günde oteldeki odaları temizliyorsunuz bir odayı yetiştirememek girişte düşündürmeye başlıyor. Otelin B bloktaki asansör kırmızı etiketli asansör dökülüyor ama herhangi bir bakım veya çalışma yok. Yemekleri diyecek söz bulamıyorum. Yani aş evinde sıraya girsek daha çabuk ve lezzetli yemek alacağımıza şüphem yok. Makarna,pilav,patates fiks menü. Komiler çok saygısız, misafirlerle tartışırcasına cevaplar veriyorlar. Plajda yiyecek bişey yok. Öğlen yemeğini iyi yemediyseniz akşama kadar beklemek zorundasınız. İçecekler rezalet. İnsan ne içtiğini bilmiyor. Animasyon genelde %90 rusça dilinde oluyor türk misafirler sadece gördüklerine gülüyor veya anlamıyor. Çalışan tüm erkekler tek bir amaç için oradaymış gibi her gelen rus bayanın peşine takılıyor. Aile ile kesinlikle gidilmemesi gereken bir yer. Son olarak eğer ki tatile dinlenmeye rahatlamaya gidiyorsanız kesinlikle gitmemeniz gereken bir yer çünkü gittiğinizde tatiliniz bittiğinde geldiğinizden çok gerilmiş ve sinir olmuş hissediyorsunuz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      5  Teşekkürler MToprakkale