Mahmut kök
Antakya, Türkiye

Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Ara 2023mobil cihaz aracılığıyla
Mükemmelll bir tatil geçirmek istiyorsanız uygun fiyata denemeye değer deniz odanızdan ayağınızın altında muhteşem manzaralı yemek çeşitleri ve lezzetleri çok iyi tam bir aile oteli mahmutlarda sahili mükemmel güler yüzlü personel ilgili
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Yanıtlanma zamanı: 11 May 2024
Değerli Misafirimiz,
Pozitif yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederiz. Sizi ve sevdiklerinizi tesisimizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek ister sağlıklı günler dileriz.
Nelly Babaeva Guest Relations Kırbıyık Resort Hotel
Kırbıyık Resort Hotel - Alanya noktasına 0.8 km mesafede
Kırbıyık Resort Hotel - Alanya noktasına 2.7 km mesafede
    Kırbıyık Resort Hotel - Alanya noktasına 2.7 km mesafede
    Kırbıyık Resort Hotel - Alanya noktasına 1.0 km mesafede
    Huzurun ve tatilin tek adresi atlanta hotel..
      Kırbıyık Resort Hotel - Alanya noktasına 27.9 km mesafede
      Açık havuz
      pool bridge
        ₺914
      Kırbıyık Resort Hotel - Alanya noktasına 3.8 km mesafede
      Kargıcak bölgesindeki diğer otellere bakın
      1-6/854 yorum
      20 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

11 eylul ile 19 eylul arasi hersey dahil otelde kaldik. fakat orada hersey dahil olmuyormus .Havlu, nternet, odaya gelmeyen fakat resepsiyonda extra odenen icecekler ,odalardaki buzdolaplarin bos olmasi, alakart restorantlarin hic hizmet vermedigi , iceceklerin pilastik bardaklarda verildigi sanki sokakfestivali gibi. sadece oradaki asci ve garsonlardan guler yuz gorduk. herkese tavsiyem o guzel otograflara kanmayin , bir daha asla gelmem tsvsiye etmem.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
      Teşekkürler 750onuro
      Diğer Serkan C - Kırbıyık Resort Hotel - Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Eylül 2023

Sevgili Misaifirimiz,

Öncelikle vermiş olduğunuz düşük puan ve siz değerli misafirlerimizi mutlu edemediğimizi öğrendiğimize üzüldük. Otelimizde vermekte olduğumuz ÜCRETLİ ve ÜCRETSİZ hizmetlerimizin bilgisi sizlere hem yazılı hem de sözlü olarak iletilmiştir. Otel Herşey Dahil konseptimizde ÜCRETSİZ olup ta misafirlerimizden para talep ettiğimiz hiçbir hizmet yoktur. Otelimizin bu konudaki hassasiyeti ortadadır. Misafirlerimize sunduğumuz tüm bilgileri başarı ile yerine getirmekteyiz. Buna istinaden otelimiz puanları, misafirlerimizin memnun geri dönüşleri yüksek seviyededir.
      Kırbıyık Resort ailesi olarak en iyi hizmet anlayışımızı artırarak sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu bağlamda, yine de sizleri tekrar otelimizde görmeyi umar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

7 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Birçok otelde konakladım. Fakat burda gerçekten ailemden birine ziyarete gitmişim gibi hissettirdiler. Bizi karşılayan güvenlikçi abinin nezaketinden tutun, resepsiyondaki ve diğer tüm departmandaki arkadaşlar güler yüzü eksik etmediler. Yemek çeşitleri ve lezzeti çok iyiydi. Türk gecesi yemekleri muhteşemdi. Animasyon ekibi Türk yabancı demeden herkesi eğlendirmek için uğraşıyorlar. Daha önce gittiğimiz otellerin çoğunda kendi ülkemizde yabancı gibi hissettirmişlerdi. Fakat burada çok rahat ettik. Temizlikçi çalışanlar bir dakika durmuyorlar. Hele ki benim gibi temizlik hastası biriyseniz temizlikle ilgili birçok şeye ekstra dikkat ediyorsunuz. Bu konudada hiç sorun yaşamadık. İnşallah seneye kız kardeşim ve yeğenlerim ile tekrar geleceğiz. Artık Kırbıyık adında bir evimiz daha var :) Yorumumdan da anlaşılacağı gibi "Kesinlikle Tavsiye Ediyorummmmm!" :)

Oda ipucu: Otele girişler öğlen saat 2 de kabul ediliyor. Yolculuğu ona göre ayarlamak lazım.
      Teşekkürler Tunç A
      Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Nelly Babaeva - Kırbıyık Resort Hotel - Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2023

Değerli Misafirimiz,
      Pozitif yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederiz. Sizi ve sevdiklerinizi tesisimizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
      Guest Relations Kırbıyık Resort Hotel

29 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir tatil geçirdim oğlumla
      Hersey çok güzeldi. Feride hanıma ve resepsiyondaki çalışanlar çok ilgiliydi. Eşyalarımızı taşıyan Atakan kardeşimede ayrıca teşekkür ederim çok ilgili ve yardımsever ve güler yüzlüydu. Mutfak ve yemekler harikaydı. Temizlik gayet iyiydi
      Sahildeki gözlemeci ablanın el lezzeti ve güleryüzü için teşekkür ederim
      İnanın gayet keyifle tatil yapacağınız bir yer. Tüm kırbıyık resort otel ailesine emekleri ve ilgilileri oğlum ve ben teşekkür ediyoruz. Seneye tekrar görüşmek üzere sevgiler🥰

Teşekkürler Elif E
      Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Nelly Babaeva - Kırbıyık Resort Hotel - Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Temmuz 2023

Değerli Misafirimiz,
      Pozitif yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederiz. Sizi ve sevdiklerinizi tesisimizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek ister sağlıklı mutlu günler dileriz.
      Guest Relations Kırbıyık Resort Hotel

19 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen sene gelmiştik bu senede yine sizleri tercih ettik. 2 aile geldik çok keyif aldık. Bu sene odaları ve restoranın yenilenmişler çok güzel olmuş. Yemekler çok lezzetli menü çok geniş tatlılardan kendimizi alamadık. Sahilde gözleme ve hamburger yapanlar var, İşletmeye güvenle gidip tatilinizi yapabilirsiniz. Odaları temizleyen ekibe ayrıca teşekkür ederim 🙏🏻
      Kesinlikle tekrar geleceğiz Kırbıyık ailesi sizleri seviyoruz

Oda ipucu: Otopark sorunu yok, şehir merkezine çok uzak değil 15-20 dakika yol sürüyor ama yazın çok kalabalık olduğu için 30 dakika olduğu oluyor.
      Teşekkürler Roving28701148837
      Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Nelly Babaeva - Kırbıyık Resort Hotel - Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2023

Değerli Misafirimiz, yorumunuzdan dolayı teşekkür eder Sizi ve sevdiklerinizi tesisimizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
      Guest Relations
      Kırbıyık Resort Hotel

2 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aslında tesisten tüm beklentilerime karşılık aldım ancak rezervasyonumuzu yapan Neslihan hanım adındaki kişi rezervasyon yapana kadar gayet kibardı.sonrasında nedense hem kabalaştı hemde taleplerime cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı.İstanbuldan 2 çocukla 12 saat araba yolculuğu çektim ve otele 11 de ulaştım.giriş saatimiz 14.00 ve bu tüm otellerde aynı buna saygı duyuyorum.lobi de oturalım çocuklar güneşte kalmasın dedim otele aldırmadı bizi.Üstelik o kadar çirkin bir üslup kullandı ki ben size giriş 14.00 dedim erkenden gelmeseydiniz banane gibi gayet kaba bir Üslup kullandı.böylesine hizmet kalitesi yüksek bir otelde bu çirkin davranışı kesinlikle yakıştıramadım.1 puanı sadece bu hanımefendinin tavrı sebebiyle kırdım.Resepsiyondan Ali bey e çok teşekkür ederim yarım saat kadar dışarda bekledikten sonra çocukların dışarda beklemesine gönlüm razı olmadı dedi ve hemen duruma müdahale edip odamızı ayarladı

Oda ipucu: Tesiste yemek kalitesi çok yüksek özellikle çocuklar için eğlenceli animasyonlar yapılıyor.
      Konaklama tarihi: Haziran 2023
      Teşekkürler ayteks2020
      Diğer Serkan C - Kırbıyık Resort Hotel - Alanya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Temmuz 2023

Sevgili Misafirimiz,
      Öncelikle tatiliniz için tesisimizi seçtiğinizden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.
      Bahse konu Neslihan Hanım, otelimiz adına görev yapmakta olan acentanın çağrı merkezindeki deneyimli satış elemanıdır. Bildiğiniz gibi otele giriş saati 14:00'tür. Bu bilgi otelimize gelmeden size hem sözlü hem de yazılı olarak bildirildi. Bununla yetinmeyip otel girişinizden 4 gün önce telefon ile sizleri arayıp bilgi verdik. Her ne kadar bizim bünyemizde olmasa da, Neslihan Hanım satışta bizi temsil ettiği için şayet bu tarzda konuştu ise, misafirler ile bu tarz konuşmalar asla tarafımızdan tasvip edilmemesi sebebi ile sizlerden bu arkadaşımız adına özür diliyoruz.
      Sizleri tekrar otelimizde görmeyi arzu eder, sağlıklı günler dileriz.