Betül G

Genel anlamda güzel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2024
Otele üçüncü gelişim. Memnuniyetimi daha detaylı belirtecektim ama ta ki bugünü görene kadar. 30 ağustos zafer bayramında dj çıkarmak kadar manasız başka ne olabilir bilemiyorum. Yabancı misafirleri küstürmemek için heralde,bizim milli duygularımızı kabartan böyle güzel bir bayramda ortalık discoya döndü. Direk odamıza çıktık zaten. Keşke bugüne özel bir gösteri hazırlasaydınız. Hadi onu yapmak istemediniz,keşke Cüneyt Güzel bugün çıksaydı en azından daha anlamlı bir kutlama olurdu. Örneğin Atatürk’ün sevdiği türküler söylenirdi en azından. Merkeze inmediğim için çok pişman oldum. Bomboş geçen bir zafer bayramı. Her neyse. Otel güzel seviyoruz. Tek söyleyebileceğim kusuru şezlong yetmiyor ve içecek süreleri aşırı uzun. Detaylı yorum yazacaktım ama tüm isteğim kırıldı.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
      #alanyaairporttransfer #gazipasaairporttransfer #alanya #alanyahotels
      Goldcity Hotel noktasına 3.4 km mesafede
      pool bridge
      Goldcity Hotel noktasına 3.5 km mesafede
      Kargıcak bölgesindeki diğer otellere bakın
      3-8/1.715 yorum
      31 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Zodiac Barda harika kokteylleri ve eşsiz hizmeti için sevgili garsonumuz Emre'ye içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Daha bara adım attığımız andan itibaren Emre'nin sıcak ve samimi tavırları akşamımıza mükemmel bir başlangıç yaptı. "Patensiz patenli garson Emre" ifadesiyle mükemmel bir şekilde tanımlanan benzersiz tarzı, deneyimimizi gerçekten unutulmaz kıldı.

Emre'nin kokteyl hazırlama konusundaki uzmanlığı eşsizdi. Hazırladığı her bir içki, lezzetlerin titizlikle ve yaratıcılıkla harmanlandığı birer başyapıttı. Tercihlerimizi anlamak için zaman ayırdı ve önerdiği içecekler beklentilerimizi aştı. Onun miksolojiye olan tutkusu her yudumda kendini gösterdi ve Zodiac Barda geçirdiğimiz akşamı adeta bir lezzet yolculuğuna dönüştürdü.

Kokteyl hazırlama becerilerinin ötesinde, Emre'nin dikkatli ve misafirperver tutumu gerçekten takdire şayandı. İhtiyaçlarımızı kolaylıkla öngördü ve gece boyunca dostane ve profesyonel bir tavır sergiledi. Emre sayesinde Zodiac Barda yaşadığımız deneyim, her açıdan kusursuz ve unutulmaz oldu.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
      Teşekkürler A A
      28 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Temmuz 22 ile 25 arası gittik. Otele ilk girişte sizi ferah soğuk bir klima havası karşılamıyor. Otel çok sıcak. Sizi çok kötü bir oda veriyorlar. ETS çalışanı ilgisiz. Yemekler güzel aqua güzel. Havuz kenarları temizlenmiyor. Çok kirli .odalar çok eski berbat diyebilirim. İlk bize çok kötü bir oda verdiler kliması çalışmayan TV calismayan bir oda. Yalvar yakar odayı değiştirdik. Bir daha kesinlikle o otele gitmem. Verdiğiniz paraya yazık

Oda ipucu: Kesinlikle bir daha gitmem
      Konaklama tarihi: Haziran 2024
      Teşekkürler Wanderer63994059734
      9 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

SUPER SLECHT !!!!!!!!! NEVER AGAIN !!!!!!!! WORST HOTEL EVER !!!!!!!!!!!!
      BU OTEL SON 15 YILDA GORDUGUM EN KOTU OTELLERDEN BIRI.
      1- HERSEY DAHIL FAKAT BIR KUCUCUK SISE SU ALABILMEK ICIN 10-15 DAKIKA SIRADA BEKLIYORSUN.
      2- BIRSEY ISTEDIGINDE ORNEGIN TUVALET KAGIDI 9DAN BERI GELICEK SU AN SAAT 12:26
      3- PLAJ VE PERSONELI MUKEMMEL AMA YINE HERSEY DAHIL FAKAT YEME ICME ONLAR NE KADAR VERIRSE 😁HAMBURGER PATATEA VERDILER YEDI TANE PATATES VARDI YANINDA AMA SUKUR DOYDUK SORUN DEGIL AMA HERSEY DAHILI BIR DE GIDIN KAHYA RESORTTA GORUN ALANYADA YEMEK ICMEK KENDI ISTEDIGIN KADAR ALABILIYORSUN.
      4-TURKIYE MACI VARDI HOLLANDA ILE SEFLER MUDURLERDEN BIZLERE YER KALMADI HATTA BEN OGLUMLA AYAKTA IZLEDIK ILK 10-15 DAKIKAYI BIZE GIDIN BASKA YERDE DURUN GOREMIYORUZ DENDI.
      5- OTEL TURK MUSTERIYI ISTEMIYOR VE COK KOTU DAVRANILIYOR TURKLER GITMEYIN DERIM BEN
      6- AQUA PARKTA HER TURKUN KOL BANTLARI KONTROL EDILIYOR TURISTLER YANIMIZDAN GECIP GIDIYOR
      7- OLMUS BABAMIN USTUNE YEMIN EDERIM INANMAYAN VARSA. TURK BURDA 3. SINIF

Oda ipucu: GITMEYIN SAKIN
      Konaklama tarihi: Temmuz 2024
      1  Teşekkürler Mister S
      13 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

İki senedir tatil için burayı tercih ediyoruz. Yüksek ihtimalle seneye de edeceğiz. Yolu çok uzun olsa da:) Alanya’ya geldikten sonra özellikle ışıklardan sebep yol bitmek bilmiyor. Bunu belirteyim. Çok memnun ayrılıyoruz. Yemekler geçen seneye göre çok daha iyiydi. Bilhassa tatlılar ileri düzeydi bayıldık. Sneak bar muhteşem,içecekler muhteşem,personel muhteşem,odalar muhteşem,manzara muhteşem…Temizlik muhteşem. 10/10 benim için. Evimiz gibi hissettik yine. Tek önerim şu olacak. Geçen seneki animasyon ekibiniz net şekilde daha iyiydi. Gün içinde de akşamları da daha keyifli zaman geçiriyorduk. Bu seneki ekip çok zayıf kalmış. İnşallah seneye geçen seneki yüzleri görürüz:) Ayrıca cankurtaranlar da değişmeli ve artmalı nacizane görüşümüz. Sevgilerimizle. İyi ki bulduk bu güzel oteli. 🧡

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
      Teşekkürler betulgksl
      7 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel genel olarak çok iyi
      Animasyon ekibindeki Şeyda ve Hasan arkadaşlarımıza özverisinden ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz çocuklarımızla harika bi şekilde ilginendiler çok teşekkür ederiz teşekkürler

Konaklama tarihi: Eylül 2023
      Teşekkürler Halit K