Tatilci75
İstanbul, Türkiye

Tavsiye ederim

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 7 Eyl 2021
Sicak yuzlu calisanlar, Hotelin ortak bolgeler temizdi yalniz odalarin temizligi o kadar iyi degildi. Iki gunde bir yapiliyor ki bu yeterli bence, carsaflar degisleniyor yalniz temizligine biraz daha ozen gosterilebilir. Hotel in kapilari devamli carpiliyor, bir tek bu beni rahatsiz etti dogrusu, uykumuzu biraz bozdu diyebilirim. Havuzu yeterli, cocuklu ailerler faydalanabilir. Hotel yarim pansiyon konaklama formulu uyguluyor, aksam yemeklerinde icecekler (su dahil) parali, ki bu belki diger yarim pansiyonlu hoteller gibi, sormaktan fayda var. Hotelin konumu harika, tam plajin karsisinda. Semsiye ver sezlong mevcuttur, hem havuzda hem plajda. Yemekler cesitli ve lezzetli. Gidilecek bir hotel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
        Salon
        Hotel Amphora noktasına 1.2 km mesafede
        Hotel Amphora noktasına 0.7 km mesafede
          Hotel Amphora noktasına 3.4 km mesafede
          Sarımsaklı bölgesindeki diğer otellere bakın
          1-6/43 yorum
          23 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu yorumu otel yetkililerinin özellikle okumasını isterim.
          Yurtdışında görev yapıyorum yurtiçi ve yurtdışında işim gereği birçok otelde konakladım böyle bir rezaletle karşılaşmadım.

1-Otelin banyosunda iğrenç bir kanalizasyon kokusu var her musluğu açtığınızda içerisi resmen lağım gibi kokuyor.

2- Odalarda mini bar yok.

3- Otelin asansörü her inip çıktığında yer yerinden oynuyor uykunuzdan uyanıyorsunuz.

4- Yemek olayı ise felaket yangından mal kaçırırcasına oldu bittiyse getiriliyor. Tabaklara konan yemeklerin tadı tuzu yok bunu bir kenara koydum, insanlar biraz daha alabilir miyim dediğinde küfreder gibi bakılıyor.

5- Restoran bölümünde bir şişe suyun bile parası isteniyor. Her masaya bir şişe suyun maliyeti size ne olabilir ? Hadi onu yapmadınız bir damacana koyun bir sürahi koyun ama yok.

6- Restoran çalışanları saygısız kavgacı defalarca kendi aralarında müşteriye küfrettiklerini duydum özellikle sarışın genç bir çocuk var sokak kabadayısı sanki. Böyle bir üslupsuzluk olamaz.

7- 4 gün kalınan odaya sadece bir gün temizlik yapıldı. Tuvalet kağıdı ve sabunu resepsiyondan istemek zorunda kaldık.

8- Otel ile ilgili söyleyebileceğim tek olumlu şey denizin güzelliği ki bunun otelle de bir alakası yok. Lakin barda görev yapan Musa adlı görevli hakikaten çok düzgün bir insan başka da olumlu bir şey yok.

Sahilde sokakta çadırda kalırım bu otelde kalmam.

Benden bu kadar. Vesselam...

Konaklama tarihi: Eylül 2020
          2  Teşekkürler Gokhany123453
          23 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel personeli çok güler yüzlü. Yemek servisinde çalışan herkes bize yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptı. Yemekler lezzetli. Yediğimiz her şey taze ve güzeldi. Odalar çok temiz ve her şey yeni. Resepsiyondaki İrem Hanım çok kibar ve ilgili. Otelin önüne ya da yolun hemen karşısına arabamızı park ettik, yer problemi yok. Arabayla Cunda’ya gitmek 20 dakika sürüyor, Ayvalık da 10-15 dakika arası. Havuzu küçük ama oldukça sakin. Her akşam denizden çıkıp havuzda zaman geçirdik. Havuz başındaki yiyecek içecek fiyatları da oldukça uygun. Otelden çıkıp denize ulaşmak yürüyerek 3-4 dakika sürüyor. Şezlonglar yeterli. Sarımsaklı’nın denizi zaten çok temiz ve güzel. Fiyat-performans açısından oldukça başarılı. Tekrar geleceğimize eminiz. Her şey için teşekkür ederiz. :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
          1  Teşekkürler 867cansuu
          5 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Başta bizi tatlı dili ve güler yüzüyle karşılayan İrem abla, bütün gece sıkılmadan bunalmadan bize katlanan Halime :) barda ki Musa ve Oğuz, yemekhanede ki güler yüzlü abla ve ismini sormayı bi türlü akıl edemediğim ama memleketini sorduğum Erzincan’lı abi ve otel sahibi Şükran abla... öyle iyi insanlarla dolu ki her biriyle saatlerce günlerce sohbet edebilirsiniz. Ayrıca odaların temizliği, yenilenmiş banyolar ve otelin genel konsepti gerçekten çok güzeldi. Bundan sonra Sarımsaklı’da ki tek adresimiz bu hotel. Herşey için teşekkürler. :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
          Teşekkürler Oğuz Ö
          26 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Konumu guzel denizi harika oda ve genel alanlar temiz yemek cesidi az ama lezzetli ac kalmazsiniz kucuk bir havuzu vardi ancak biz kullanmadik odalarda minibar olsaydi iyi olurdu kisacasi cok fazla beklentisi olmayan birkac gun kafa dinlemek isteyenlerin tercih edebilecegi ortalama bi otel aklimda en cok kalan calisanlarin ilgisi nezaketi belki de bu eksikleri kapatiyor diyebilirim tesekkurler amphora ve dursun bey

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
          Teşekkürler elifozcinar7
          12 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir aile oteli. Her yaz tatilimizde yolumuz Sarımsaklı'da düşerse severek gelip kalıyoruz. Insanın veya ailenin korkmadan gelip kalabileceği ve sarımsaklı'da denize sıfır konumu olan güzel bir otel

Konaklama tarihi: Haziran 2019
          Teşekkürler nazpek