latife k

Izmir de Doga ile iç içe huzurun adresi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Eki 2024mobil cihaz aracılığıyla
Huzurlu ve evimde gibi hissettiğim otel.ferah bir ortamı var.her kademede guleryuzlu personeli her konuda yardımcı ve destek oluyorlar.oda olsun çarşaflar olsun temiz ve hijyenik bir otel. İçim rahat guvenlikle kullanıyorum.yemekler şahane.masajlar ve termal havuzlar çok rahatlatıcı ve dinlendirici..özellikle misafir ilişkileri Berna hanıma, tüm resepsiyon görevlilerine, spa dan olga Hanım ve Kaan beye ilgileri için teşekkür ederim.gelecek ay görüşmek üzere..
Genel Müdür İsa Erdem - Kaya İzmir Thermal & Convention, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 2 hafta önce
Sayın Latife Hanım,

Kaya İzmir Thermal& Convention’a ve sunduğumuz hizmetlere yönelik yapmış olduğunuz yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.

Kaya İzmir Thermal&Convention

Only a short stay but staff couldn't do enough for you food was amazing
Kaya İzmir Thermal & Convention noktasına 8.8 km mesafede
Kaya İzmir Thermal & Convention noktasına 9.1 km mesafede
  • Hyatt.com
Kaya İzmir Thermal & Convention noktasına 3.6 km mesafede
Kaya İzmir Thermal & Convention noktasına 6.3 km mesafede
Narlıdere bölgesindeki diğer otellere bakın
1.143
1.143
10-15/1.528 yorum
28 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ilk defa bu otelde konakladık..otel keyifli, yemekler güzel,odalar temiz, spa alanında havuzlar hijyenikti..resepsiyonda otele girişimiz hızlı bir şekilde gerçekleşti.. ağaçlık ve orman olması huzur veriyor..teşekkür ederiz..

Teşekkürler Nuran A
Genel Müdür İsa Erdem - Kaya İzmir Thermal & Convention, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 hafta önce

Sayın Nuran Hanım,

17 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sürekli geldigim evim gibi gördüğüm mükemmel bir otel..kahvaltı çeşitleri bol ve çok lezzetli..ascilariniza ve restoranda servis yapan personele çok teşekkürler..odalar hijyenik..termal havuzlar mükemmel ve gece 11 e kadar açık olması büyük avantaj..özellikle konaklamami yardimlari ve ilgileri ile lmüthiş hale getiren basta misafir iliskileri berna hanima, resepsiyonda Rabia hanıma ve resul beye..bellboy gokhan bey ve Bora beye..lobby ve restoranda yardımları için fatih bey ve sevinç hanıma çok teşekkür ederim..

Teşekkürler yilmaz k
Genel Müdür İsa Erdem - Kaya İzmir Thermal & Convention, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ekim 2024

Sayın Yılmaz Bey,

21 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Rehber olarak Kaya Thermal Otel’in bir turizm paydaşı olarak ekstra içecek fiyat politikasını kınıyorum. Yıllardır turizmde çalışan biri olarak genel olarak otellerde rehber olarak yaptığımız olan ekstralarda indirime tabi oluruz , sonuçta bizlerde turizm çalışanı olarak otele katkıda bulunuyoruz ancak fahiş içecek fiyatları için bu otelin politikası indirime karşıymış.

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler ahmet tuna d

Sayın Ahmet Bey,

Kaya İzmir Thermal& Convention ‘da gerçekleştirdiğiniz konaklamanız süresince yaşadıklarınızı dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Sunduğumuz hizmetlerimizde üst düzey ve kalıcı misafir memnuniyeti önceliğimizdir. Sizlere daha iyi hizmet vermek adına yapmış olduğunuz her yorumu titizlikle incelediğimizi, departmanlarımızla paylaştığımızı ve gerekli aksiyonları aldığımızı bilmenizi isteriz.

Sizi otelimizde en yakın zamanda yeniden ağırlamaktan mutluluk duyar, Kaya İzmir Thermal& Convention ayrıcalığı ile daha keyifli konaklama geçirmenizi temenni ederiz.

8 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok temiz ve çok güzel hotel resepsiyon da çalışanlar güler yüzlü
Havuzlar temiz spa hamam sauna çok temiz , kahvaltısı çok zengin.
Kardeşim Sermin Eryigit
ve annemin tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım bende başkalarına tavsiye ederim 👍

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
1  Teşekkürler Nermin E
Genel Müdür İsa Erdem - Kaya İzmir Thermal & Convention, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Eylül 2024

Sayın Misafirimiz,

31 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sürekli geldiğimiz otel..çalışanlar sevecen, guleryuzlu ve yardımsever.her gorduklerinde ihtiyacimiz olup olmadigini soruyorlar cok ilgililer..Termal havuzlar temiz ve faydasını görüyorum.. yemekler çeşitli ve lezzetli..odalar temiz ve konforlu..şehir merkezi ve alışveriş merkezlerine çok yakın..misafir iliskileri berna hanim her masalari gezip hal hatir sorar soru gelirse hemen cevaplar kendisine de yardimlari guleryuzu icin ayrica tesekkur ediyoruz..ascilara ve garsonlara da ilgileri icin ayrica tesekkur ediyoruz..yine gelmeyi planlıyoruz..

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler oguz d