Melis D

aile tatilimiz harikaydı

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Ağu 2024
6 gece 7 gün konakladığımız bu otelde çok eğlendik ve güzel zaman geçirdik otelin bütün personeli çok güler yüzlü ve sempatikler yemekleri ise çok lezzetli ve çeşitli otelin eğlencesi ise harikaydı her gün farklı aktiviteler ve her akşam farklı showlar düzenleniyordu ve animasyon ekibi çok güler yüzlü ve sempatikler özellikle animasyon ekibinden Romeo çok güler yüzlü ve enerjisi yüksek birisi herşey için teşekkür ediyoruz
Yanıtlanma zamanı: 7 Ağu 2024
Değerli Misafirimiz,

Öncelikle yapmış olduğunuz güzel yorumlar için teşekkür ederiz. Palm Wings ailesi olarak siz değerli misafirlerimiz için hedeflediğimiz kaliteli hizmet anlayışımızın sizleri memnun etmesine çok sevindik. Otel olarak emeklerimizin karşılığını sizin güzel yorumlarınızda görmek, geçirdiğiniz bu tatilde sizde güzel anılar bırakmış olmak Palm Wings ailesi için mutluluktur.

Palm Wings Beach Resort & Spa noktasına 3.7 km mesafede
  • Destinia.com
Palm Wings Beach Resort & Spa noktasına 0.5 km mesafede
Fun Filled Family Time xo
Palm Wings Beach Resort & Spa noktasına 8.1 km mesafede
Davutlar bölgesindeki diğer otellere bakın
1.935
1.935
19-24/2.825 yorum
5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Son üç yıldır gittiğimiz otel. Kurucusu bu sene rahmetli oldu fakat Ailesi ve ekibi hatırasını bihakkın yaşatıyor. Allah rahmet eylesin. Eksiksiz mükemmel bir tatil yaptık. Tüm personele ayrı ayrı teşekkür ederiz. Özellikle bu sene mustafa dere yönetimindeki mutfakta Emre usta, Emin usta, Feyzullah usta harika bir performans gosteriyor. Yemeklerin lezzeti tadı tuzu ve güleryüzlü sunumları arzu edilen yeme içme huzurunu sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederiz.

Oda ipucu: Sakin ve huzurlu olun. Keyifler sizinle olsun.
1  Teşekkürler mehmetec
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Guest PW Kusadasi - Palm Wings Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2024

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle otopark konusu tamamen bir saçmalık arabaları sokak aralarına park ettiriyorlar.Barmenler, çalışanlar aşırı suratsız ve ilgisizdi zorla iş yaptıkları o kdr belli ki. Otelin en güzel yeri Snack bar ağız tadıyla yemek yiyebiliyorsunuz. Otel nereeeyse full yabancı ve yemek lezzetleri de buna göre yapılıyor. Yemek çeşidi çok fazlaydı fakat lezzetler sıfır. Tatlıları hiç yiyemedik çok çok kötüydü. Otel de içecekler çok ılık buzdolabı yok. Otel en alt kat odalar çok rutubetliydi. Temizlik iyiydi. Animasyoncular fazla ilgileneceğiz diye sürekli başındalar çok sıkıcılaşmaya başlıyor bi süre sonra. Sabah gözünü açıyorsun havuzdalar akşam oturuyorsun başındalar. Tüm barlardaki çalışanlar hepsi birbirinden ilgisiz ve işlerini zorla yapıyorlar. Otelde animasyoncularn fazla ve gereksiz ilgisi dışında hiçbir ilgi yok. Resepsiyonda ilgisizlik hat safha da. Snack bar ve temizlik dışında her şey kötüydü.

Oda ipucu: Otopark sıkıntı çünkü yok, yabancılara daha çok önem veriliyor. Kimse işini hakkıyla yapmıyor
Teşekkürler Elif A
Diğer Nihal Süzen - Palm Wings Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle zamanınızı ayırıp tesisimiz hakkında yorumda bulunduğunuz için sizlere teşekkür ederiz.
Konaklamanız sırasında edinmiş olduğunuz olumsuz izlenim için büyük üzüntü duymaktayız. Yazmış olduğunuz olumsuz yorumlara Otel Yönetimi olarak açıklama getirmek istiyoruz.

Pek çok misafirimiz tarafından övgüler alan, öğle ve akşam öğünlerinde 40-80 çeşit yemek sunulan, aynı zamanda mutfak şeflerimizin; misafirlerimizin isteği üzerine damak zevkine uygun lezzetler hazırladığı büfemizden memnun kalmadığınızı öğrendiğimiz için oldukça üzgünüz.

Yerli veya yabancı turist olarak siz değerli konuklarımızı asla ayırt etmemekle birlikte bizim için tüm misafirlerimiz aynı önemi ve değeri taşımaktadır. Personel yaklaşımlarının tatilinize gölge düşürdüğünü öğrendiğimiz için oldukça üzgünüz. Hedeflediğimiz misafir memnuniyeti ve standardımıza uymayan bu yaklaşımdan dolayı öncelikle sizlerden özür dileriz. Servis personellerimizin bu tavrı, ne almış oldukları eğitim ne de sunmayı hedeflediğimiz hizmet kalitesi ile örtüşmektedir.

Altını çizmiş olduğunuz tüm hususların ilgili departmanlar ve otel üst yönetimi ile paylaşılıp önemle dikkate alınacağını, aynı zamanda kıymetli görüş ve bildirimlerinizi konaklama esnasında misafir ilişkileri sorumlularımıza ilettiğinizde, çözüm yoluna gidilerek hoşnut ve konforlu bir tatil geçirebilmeniz adına elimizden gelenin yapılacağını belirtmek isteriz.

Deneyimlemeniz ve akabinde değerli yorumlarınızı yeniden bizlerle paylaşmanız için sizleri bir başka vesile ile tekrar otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla..
Nihal Bağcı
CRM Koordinatörü

29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otle ilk geldigimiz gun iyi baslayamadik ama geri kalan gunlerde cok eylendik animasyon ekibi cok iyi ve ilgiliydi riko ,romeo,tugra,konyali sterlin ayriyeten tesekkur ediyorum ilgilerinden dolayi personel super yemekler guzel deyildi beyenmedik ama snack bar iyiydi denizi fazla kullanmadik ama temizdi

Teşekkürler Emine A
Guest Services / Front Office Guest PW Kusadasi - Palm Wings Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Temmuz 2024

Değerli Misafirimiz,

Tatilinizde otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere güzel anılar bırakabilmiş olmaktan mutluluk duyarız. Siz değerli misafirlerimizin yorumları kendimizi geliştirme yolunda bizler için çok değerllidir. Memnuniyetiniz kadar memnuniyetsiz olduğunuz deneyimlerinizi de bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki seyahatlerinizde görüşmek dileğiyle.

26 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Personelin ilgisi ve güler yuzlulugu çok iyi yemeklerini beğendik otelin etkinlikleri yeterliydi.yemekleri çok lezzetliydi. otelden genel olarak memnun kaldık tekrar tercih edilebilir.Çok iyiydi her şey. Teşekkür ederiz.Otel yönetimini kutlarız.

Teşekkürler Alper Mete G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Guest PW Kusadasi - Palm Wings Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Temmuz 2024

Değerli Misafirimiz,
Palm Wings Beach & Resort olarak misafirlerimize keyifli bir tatil geçirebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin baştan sona iyi ve kaliteli bir tatil geçirebilmesi için tüm otel çalışanımız özverili bir çalışmayla sizlere hizmet vermekten gurur duyar. Otel olarak emeklerimizin karşılığını sizin güzel yorumlarınızda görmek, ailenizle geçirdiğiniz bul tatilde sizde güzel anılar bırakmış olmak Palm Wings ailesi için mutluluktur. Misafirlerimizin memnuniyetleri kadar memnuniyetsizlikleri de kendimizi geliştirmek ve iyileştirmek için bizlere yol haritası olmaktadır.
Yorumunuz için tekrar teşekkür eder bir sonraki seyahatlerinizde sizleri tekrar ağırlamayı çok isteriz.

Saygılarımızla,
Misafir İlişkileri
Palm Wings Beach Resort & Spa Kuşadası

26 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bar kısmından yemeklerine temizlikten oda konforuna jerşey mükkemmeldi temixlik için figen hanım barda alkolsüz kolteyllerimiz için Sergen Hasan İsa kısacası tüm çalışanlar güler yüzlü ve çözüm odaklı herşey muhteşemdi Yanlızca kahvaltı da içeceklerin çeşitlendirilmesi gerek

Oda ipucu: Otel çevresinde 1 tane atm var vee para bulunmuyor nakit bulubdurmakta fayda var
Teşekkürler seda k
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Guest PW Kusadasi - Palm Wings Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Temmuz 2024

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ediyoruz. Misafirlerimizin kaliteli bir tatil geçirmesi için özverili bir çalışma sistemiyle sizlere hizmet vermekteyiz. Sizlerden aldığımız olumlu geri dönüşler emeklerimizin karşılıksız olmadığını gösterir. Sizleri bir başka seyahatlerinizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Guest relations