Sevgili Misafirmiz,
Öncelikle güzel yorumunuz ve olumlu geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Sizinle ve ailenizle harika bir deneyim yaşadığımız için çok mutlu olduk.
Çalışanlarımızın güler yüzlü hizmetinden memnun kaldığınızı duymak bizi gerçekten sevindirdi. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti bizim için her zaman önceliklidir, bu yüzden size ve sevdiklerinize rahat ve temiz bir ortam sunabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Ayrıca, aile odası rezervasyonunuzla ilgili yaşadığınız olumlu sürprizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizler için her anlamda rahat bir konaklama sağlamak bizim için önemli.
Plajda düzenlediğimiz Türkiye milli maçı organizasyonundan ve havuzdaki yoga etkinliklerinden keyif aldığınızı belirtmeniz de bizi çok memnun etti. Misafirlerimizin tatil boyunca keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için çeşitli aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz.
Son olarak, torununuzun maması konusunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. Misafir ilişkileri ekibimizin size sunduğu desteği takdir ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.
Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, herhangi bir ihtiyacınız olursa bize her zaman ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Saygılarımızla,
Seven For Life Thermal Hotel