Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Herşey çok güzeldi kızımla birlikte konakladık beach çok güzel havuzlar tertemiz yemekler güzel ve personel çok iyi herkes düşünmeden gelebilir fiyat performans oteli fiyata göre verilen hizmet güzeldi..... Temiz havası ve manzara çok güzel
Yanıtlanma zamanı: 29 Haz 2024
Değerli Misafirimiz,
Otelimizde keyifli bir konaklama deneyimi yaşadığınızı duymak, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Otelimiz ve hizmetlerimiz hakkında yapmış olduğunuz nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz ve en kısa zamanda sizi tekrar otelimizde görmek için sabırsızlanıyoruz.
Saygılarımızla, Seven For Life Thermal Hotel
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Arkadaşımla birlikte termal havuz için gelmiştik fakat burası ya tatili içinde güzel bir otel herkese tavsiyemdir. Güvenli temiz bir aile oteli... Çocuklar içinde uygun biz yaşlılar içinde güzel personeli çok saygılı ve hep gülüyorlar..
Ayse A adlı kullanıcıdan Seven For Life Thermal Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ayse A
İşletme Sahibi Misafir İlişkileri Müdürü - Seven For Life Thermal Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Haziran 2024
Saygılarımızla, Seven For Life Thermal Hotel
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Kuşadası civarı gidilebilecek en iyi yerlerden biri. Çalışanlar çok güleryüzlüydü ve çok ilgililerdi. Ailecek çok güzel vakit geçirdik, yemekler beklentimizin de üzerinde lezzetliydi. Hem odalar hem havuzlar her yer de çok temizdi. Çevremdeki herkese öneriyorum :)
Tuğçe N adlı kullanıcıdan Seven For Life Thermal Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Tuğçe N
İşletme Sahibi Misafir İlişkileri Müdürü - Seven For Life Thermal Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Haziran 2024
Sevgili Misafirimiz,
Öncelikle Seven For Life Thermal Hotel Kuşadası'na göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz, bizim için en büyük ödül ve motivasyon kaynağıdır. Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetten duyduğunuz memnuniyeti görmek, hizmet kalitemizi daha da yükseltmemize yardımcı olmaktadır. Sizleri en kısa zamanda tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla, Seven For Life Thermal Hotel
herşey çok güzeldi biz ailecek çok memnun kaldık 5yetişkin olarak tekrar geleceğiz temmuz ayında….. yemekler güzeldi havuzlar tertemizdi sürekli temizleniyor buda bizi çok mıtlu etti içimize sinerek kullandık havuzları personel yardımcısı oluyor her zaman
Hizmet
Road63388710470 adlı kullanıcıdan Seven For Life Thermal Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Road63388710470
Saygılarımızla, Seven For Life Thermal Hotel
Personel güler yüzlü ilgi alaka mükemmel temiz bir otel. Gelmek isteyenlere kesinlikle öneririm. Dinlenmek için mükemmel bir ortam.gelen misafirler hem ülke içinden hem ülke dışından güler yüzlü sevecen ve mutlular. Yemekler güzel.kahvaltı açık büfe mükemmel.
Yüksel T adlı kullanıcıdan Seven For Life Thermal Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Yüksel T
Owner Misafir İlişkileri Müdürü - Seven For Life Thermal Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Haziran 2024
Değerli Yüksel Bey,
Öncelikle , tatilinizi otelimizde geçirdiğiniz için teşekkür ederiz. Tesisimizden ve sunmuş olduğumuz hizmetlerden, memnun olmanızın mutluluğu içerisinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Birlikte unutulmaz tatil anıları biriktire bileceğimiz , yeni bir Seven For Life deneyimine kadar hoşça kalın...
Saygılarımızla Seven For Life Otel Misafir İlişkileri Departmanı
Odamızda termal sudan dolayı kokuyor yarın ilgilenceklrini söylediler inşlhh onun dışında şimdilik bi sorun gözükmüyor herkese tavsiye ederiz havuz yetersiz gözüküyor deniz araba mesafesinde yerli yabancı birçok turist var gözlemlemeye devam ediyoruz
Zuleyha N adlı kullanıcıdan Seven For Life Thermal Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Zuleyha N
Owner Misafir İlişkileri Müdürü - Seven For Life Thermal Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Haziran 2024
Değerli Züleyhan Hanım,
Öncelikle Seven For Life Hotel tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp deneyimlerinizi bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Beklentilerinizi karşılayabilmiş ve sizlere memnun kaldığınız bir tatil hizmeti sunmuş olmaktan mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isteriz.
Umarız yakın zamanda sizleri tekrar aramızda görebilir ve yine keyif alacağınız bir tatil fırsatı sunabiliriz.
Saygılarımla,