Minnak M

Rahat bir konaklama deneyimi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 4 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Ortalama bir aile tatili için ideal bir konaklama imkanı sunuyor..Bir aile işletiyor ve bunu her alanda hissediyorsunuz.Arka bahçedeki hayvanlar çocuklar için ilginç bir keşif alani sağlıyor.Temizlik, bahçe,yemek ve kahvaltı yeteri miktarda idi
Fiyat & eder dengesi korunmuş.Beklentilerinizi yıldızli bir otel seviyesinde tutmadan giderseniz,rahat ve huzurlu bir konaklama yapabilirsiniz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Malemi Hotel noktasına 0.6 km mesafede
top view  shine studios
Malemi Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Malemi Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Photos from around the apartments
Malemi Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Malemi Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Garden
Malemi Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Diamanti Studios
Malemi Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Skala Kallonis bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/261 yorum
6 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bahçe içinde fazla organik böcekli ağaçlı hayvanat bahçesi gibi bir yeri olan değişik otantik mekan.Fiyat iyi.Denize yakın havuzu var .Böceği arısı çok.Kahvaltı vasat.Odası güzeldi suit odada kaldık dekorasyonu güzel ferah büyüktü.Flamingoları göremedik.Ama yakındı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler ekaban1972
5 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı

konumu çok iyi, tüm adayı gezmek isteyenler için ideal. Aile işletmesi samimi ve rahat bir ortam yaratıyorlar. yemekler ev yemeği gibi. Plaja yürüme mesafesi. Ancak araba kiralamanızı tavsiye ederim. adada çok güzel koylar var.

Oda ipucu: üst kat odalar daha rahat
Konaklama tarihi: Eylül 2016
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler karekin serkis b
1 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arabanız olması lazım yer olarak köye yakın yürüme mesafesinde . Ada'nın her yerine kolay gidiliyor ev sahibesi ve müdür iyi insanlar son güne kadar hesap almadılar köyün meydanında çok güzel kahvaltı edebilir sahilde en sonda ki testorantta akşam yemek yiyebilirsiniz

Konaklama tarihi: Haziran 2016
1  Teşekkürler 411ekrem_
4 Ağustos 2014 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle eger arabaniz varsa ve adayi gezmek isterseniz otel konum olarak cok ideal.Ama fazla gezme sansiniz yoksa bence cok mantikli degil.Deniz körfez oldugundan dolayi kumluk ama dipte otlar var o yuzden guzel degil.Otelde kalirsaniz deniz icin Erasos,Vatera,Anaxos'daki plajlari tercih edin cok memnun kalirsiniz.Otel olarak bakarsak odalar genis ama cok temiz degil.Kahvalti idare eder.Biz oteli sadece yatmak icin kullandigimizdan cok sıkıntı olmadı.Ama otel sahipleri müsterilerle oldukca ilgililer,güleryüzlüler.

Konaklama tarihi: Temmuz 2014
6  Teşekkürler Cardanadam
29 Temmuz 2011 tarihinde yorum yapıldı

Temmuz 2011 yilinda otel Malemi de ailece cok güzel bir haftasonu gecirdik.Otel cok temiz
ve tenis kortu harika.Otelin sahipleri Bay George ve esi cok tatli insanlar.Bay George bizlere
her konuda cok yardimci oldu ve özellikle Türk turistlere cok yakin ve sempatik davraniyor.Kahvalti sofrasi bircok diger akdeniz otellerin kahvalti sofralarindan daha cesitli.Pek yakinda olan sahil ve restoranlar cok düzenli.Bunlarin arasinda en cok begendigimiz restoran "O Mimiz"oldu.Pek sempatik bir ekip.Yani pel yakinda tekrar Lesvos
adasina gidip MALEMI otelinde Bay Yorgosa bir "Yasu"demeyi planliyoruz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2011
4  Teşekkürler Ayvalik60