Ali K

Çamyuva’yı sevdim

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 26 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Çamyuva konum olarak yerleşim olarak kesinlikle çok güzel. otele gelince bence bir tadilata ihtiyaç var oda temizliği iyi lakin genel temizlik vasat yemekler orta derece servis personeli yardım sever özellikle barlardaki arkadaşlar süper bu otelde çok fazla kuyruk oluşmuyor plaj geniş ve deniz suyu güzel . İskele yok müşteri kitlesi %90 Rus halkı, (sıcak ve samimi insanlardır) Animasyon lar biraz zayıf kalıyor otopark sorunu yok en çok bunu sevdim belirttiğim gibi 3 yıldız verdim umarım yorumum seçiminizi kolaylaştırır
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Larissa Sultan Beach noktasına 2.5 km mesafede
Larissa Sultan Beach noktasına 0.2 km mesafede
Вот так мы выглядим после реконструкции!!!)))) Ждем Вас
Larissa Sultan Beach noktasına 1.5 km mesafede
Çamyuva bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/228 yorum
22 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tatilin ilk günü havuz başındaki masalarda akşam yemeği yemek için oturduk. Oranın yetkilisi olduğunu düşündüğüm bir garson geldi ve bu masayı 20 dolar bahşiş veren başka birine ayırdığını söyledi ve lafı bizden de para almaya getirdi. Sonrasında ise 2 gün boyunca sürekli bize ters ters bakmaya devam etti. Para verdiğimiz tatilde huzur kaçırmak için elinden geleni yaptı. Aynı arkadaş turist kadınların peşindeydi. Biz içecek sırasınra beklerken bu arkadaş kadınları öne sokuyordu.
Hotele gelecek olursak, şu ana kadarki gittiğim en kötü hoteldi..
Yemekler kötü ve her yer sinekti. Bu sineklerden koruyacak hiç bir önlem yoktu. Snack barda ise hamburger köfte ve ekmeklerini öyle açık bir şekilde bırakmışlar sinekler üstünde bayram ediyordu. Adını sinek hotel yapsalar yeridir.
Havuz temiz değil. İçinde taşlar ve peçete parçaları var.
Şezlonglar tarihi eser. İlk defa böyle şezlong gördüm yatarken içine düşen insanlar oldu.

Oda ipucu: Gitmeyin
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
2  Teşekkürler Okan G
25 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Berbat bir otel.iyi yorum yapanlar ilk defa otele gidiyorlar muhtemelen.yemekler berbat.ickiler küçük şişelerde ne olduğu belli değil.marka filan yok.odalar pansiyon odası gibi.biraz daha fazla para verip daha iyi bir otele gidin.ha benim hiç bir beklentim yok derseniz o başka...

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
1  Teşekkürler Esener2010
9 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otel mevkii olarak çok güzel bir konumda. 3 adet havuzu var. Bizim gittiğimiz tarihlerde şezlong bulamama sıkıntısı yaşamadık. Diğer bir çok otelde bu sıkıntı var. Kaydırak havuzu küçük ama diğer iki havuzu güzel. Havuzlar temiz.Denize yürüme mesafesinde orada da rahatlıkla şezlong bulunuyor. Denizi mükemmel su çok berrak sıcaçık tam yüzmelik. Sahilde otelin oturma alanıda var kendisine ait.
Yemekleri yeterli aç kalmadık. Herkese hitap eden yemekler var. Bulaşık konusunda biraz sıkıntılı çatal bıçak daha düzenli yıkana bilirdi.
Tuvaletleri tertemiz. Sürekli temizleniyor.
Personel saygılı bi dediğimizi iki etmediler sağolsunlar.
Animasyon genelde çocuklara yönelik. Bundan önce gittiğimiz otelde çok çok daha iyiydi.
Odamızı havuza karşı çok güzel bi konumdaki odayı verdiler.Oda yeterli. Temizlenmesi istendiğinde hemen temizleniyor. Çalışanlar çok iyi yatak çarşaf ne istesek hemen aldık. Televizyon fotolardaki gibi tüplü deģil lcd. Kliması çalışıyor ama balkon kapısını açtığımızda devreden çıkıyor bozuldu zannetmeyin.
Bütün bu yorumlar neticesinde gidip yaşanası bi otel paraya göre gayet güzel biz memnun kaldık yine olsa yine gideriz. Kemer bir harika İnş. yine nasip olsursa gideceğim güzel otellerden, emeklerine tşkler.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
2  Teşekkürler R3309LTalpera
28 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Konaklama:
Moskova'dan 16:30'da uçtuk ve Intourist temsilcisi bizi karşıladı.Otobüse bindik ve gittik.Havaalanından 1.5 saat geldi.Akşam yemeği için tam zamanında yerleştik,hemen yerleştik. en üst katta plaja ve havuza bakan bir oda verildi. .Odadan manzara muhteşem.
Hizmet:
Her gün oda temizlendi, havlular değiştirildi, sabun, şampuan döküldü, yataklar rahat, yumuşak.
Bodrum katında sauna, hamam, masaj, spor salonu var.Hepimiz burayı ziyaret ettik ve personelin nezaketinden ve temizliğinden memnun kaldık.
Bölge:
Otel şirin Çamyuva köyünde yer almaktadır, yolda yoğun trafik yoktur.Bölge bakımlı, yeşildir.Her yerde güzel çiçekler açar, nar ağaçları, mandalina ağaçları.
Plaj:
Plaja 4 dakika yürüme mesafesindedir, denize 350 metre mesafededir.Plaj boyunca çocuk kaydırakları, egzersiz ekipmanları, koşu parkuru vardır.Plajın yanında gölet ve ördekler bulunan bir park vardır.Çok güzel bir bölge. ,çocuklu ördek besleyebilirsiniz.Deniz çok temiz,plaj küçük çakıl ve kumdur.Denize terlikli veya terliksiz girebilirsiniz.
Beslenme:
Restoranda yemekleri çok beğendim.Hem Türk, Avrupa hem de Rus mutfağımızın çok farklı yemekleri var.Mutfakta bu sezon başka şefler var, ikisi var ve tatilcilerin görüşüne göre yemek, şefe ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Murata ve şef Zeki'ye restoranda özenli çalışmaları için sevgili misafirleri için çok çalışıyorlar.Şefler görevlerini tam olarak yerine getiriyorlar.Yemek servisi iştah açıcı görünüyor. yemek yemek istiyorum.Mutfak her zaman temiz ve güzeldir.Bulaşıklar taze ve aromatiktir.kahvaltıda her türlü yumurta,kruvasan,sosis,kuru meyve ve çok daha fazlası.Öğle yemeği için 3 çeşit çorba,patates püresi,sebze, Akşam yemeği için her zaman ızgarada bir şeyler pişirirler.Tatlılar çok güzel ve lezzetlidir.Öğleden sonra snack barda patates kızartması ve hamburger servis edilir ve her gurme için çok çeşitli yemekler vardır.
Barda her türlü alkol var.Barmenler çok iyi adamlar, hep şakalaşıyorlar, gülüyorlar.Bar saat 23'e kadar açık.
Çocuklar için gündüz animasyon var, akşamları çok dans ediyorlar Çocuklar Fixies ile ilgili şarkıya bayılıyorlar.
Bu oteli tavsiye ederim ve tekrar dinlenmek için buraya geleceğim.Personel çok cana yakın, aile gibi bizi bekliyorlar ve her zaman mutlular.

Anna Strizh hizmetleri takdir

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler 356yilmaze
28 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

6 günlük rezervasyonla gittim Otele girişte başladı sıkıntı ödemeyi otelde ödeme olarak acentadan seçtim illa nakit ödenecek dendi acentayı devereyi sokarak zorla kart ödemesi gerçekleştirdim.
yemekler vasattı hatta kötüydü ve hep aynıydı gerçekten. yemek yerken yanıma yemekhanenin tavanında asılı klima düştütavan çöktü allah korudu diyelim barda 6 gün boyunca ne zaman sorsam buz makinası arızalı dediler şeflerine sorduğumda arızalı dedi ama yine düzelen bir şey olmadı yemekhane şefi çok ilgisizdi gerçekten ama özel misafirleri için buz hep vardı patronun arkadaşı bey için olanaklar gayet güzeldi biraz geç kalırsanız oturacak masa bulamıyorsunuz elinizde tabak gezersiniz yaşadım bunu çünkü
animasyon ekibi harici güleryüzlü tek bir tane personel görmedim sanki zorla orada tutuluyor gibiydi çoğu personellerden biri tabakları topluyum mu dayı filan dedi (bu ne samimiyet) persneller misafirlerin yanında azarlandı vs duydum hiç hoş değildi
oda içinde kulak çöpü bile yok kulağıma su kaçtı çıkartamadım hasta döndüm tatilden
yerli turiste önem çok az tamamen rus misafirlere ihtimam yüksekti deniz için yürüyorsunuz haberiniz olun deniz kıyısındaki barda soğuk su harici bir şey bulamadım yok abi diye cevap verdiler
tek memnun kaldığım Animasyon ekibiydi çok içten ve profesyonel ekipti hepsine tşk ederim.
genç oteli değil genelde yaşlılar vardı konakladığım süre boyunca bilginize ağustosla da alakalı olabilir

tekrar tercih etmeyi düşünürmüsünüz deseler fazlasıyla düşünürüm.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
1  Teşekkürler serdarselvili