Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ahmet Hakan plaj muduru ilgi ve alakasina çok teşekkür ederiz. Ayrıca otelin tabiat, yesilligi çok güzel ayrıca personelin ilgisine eğlenceli aktivite ve oyunlarına çok teşekkür ederiz.........................................
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Kalmış olduğumuz dört gün boyunca okadar memnun kaldiki anlatamam güvenli temiz ve çalışanlar harikaydı gerçekten camyuva beach e çok çok teşekkür ederim herkeze tavsiye ederim ve bütün aktivitelere katılın sizlerde çok memnun kalacaksınız eminim ki
Değer
Teşekkürler _lker_999
toyada
Bafra, Türkiye
25 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Hotel Çamyuva beach 12.07.2024-18.07.2024 rezervasyonumuzu tatil budur ile iki aile olarak yaptırdık.Fakat cenazem dolaysı ile 14.07.2024 tarihinde otelden ayrılmak zorunda kaldım. Otele öğlen 12 gibi giriş yapmamıza rağmen Resepsiyon da bulunan beyefendi çok güzel bir şekilde bizi karşıladı ve hemen odalarımızı havuz manzaralı olarak teslim etti. Otel denize 100 mt civarında ve pırıl pırıl denizi mevcut,deniz kenarında çeşitli atıştırmalık ve hertürlü alkollü alkolsüz içecekler mevcut. Öğlen ve akşam yemekleri bana göre yeterli ve lezzetli.Odalar kaldığımız 2 gün boyunca her gün temizlendi.Havuz çevresinde ve ortak alan tuvalet lavaboları tertemiz. Aile olarak gidilecek güzel bir otel herkese tavsiye ederim. Buradan Alper Bey’e kalmadığım 4 günlük ücret iadesini almam için yaptığı görüşmelerden dolayı teşekkür ederim.
Tatil budur 1 hafta geçmeden ücret iademi hiç bir zorluk çıkarmadan gerçekleştirdi. gerçekleştirdi.
toyada adlı kullanıcıdan HOTEL CAMYUVA BEACH hakkında bilgi alın
Teşekkürler toyada
5 yıldızlı otellerden hiçbir eksiği olmayan bir işletme.Güleryüzlü,gayet nazik personelleriyle tam bir aile ortamı sunuluyor.Yemek çeşitleri ve lezzetleri mükemmel.Odaların temizliği ve ferahlığı çok mutlu edici.Plaj müdürü Ahmet Hakan Bey'in ilgisi ve başarılı yöneticiliği sayesinde huzurlu ve keyifli güneşlenebilir ve tüm aktivitelerden yararlanabilirsiniz Kısacası güven içinde bir tatil yaşayıp,günlerinizin bitmemesini istersiniz.Deneyin derim,iyi ki gelmişim diyeceğinizden eminim.
Neslihan C adlı kullanıcıdan HOTEL CAMYUVA BEACH hakkında bilgi alın
Teşekkürler Neslihan C
Mavi bayraklı plajı, ilgili personelleriyle tam bir aile ortamı mevcut.Sakin yapısıyla kafa dinlemeye çok uygun.Otopark problemi yok.Plaj müdürü Ahmet Hakan Bey'e ve tüm restoran çalisanlarina çok teşekkürler.En yakın zamanda tekrar geleceğiz.
ismail y adlı kullanıcıdan HOTEL CAMYUVA BEACH hakkında bilgi alın
Teşekkürler ismail y
Mükemmel bir kurban bayram tatili yaşatan ÇAMYUVA BEACH OTEL ailesine çok teşekkür ederim Seneye Çamyuva Beach Otelde Tekrar görüşmek üzere Denizin güzelliği otellin temizliği yiyecek ve içeceklerin mükemmel oluşu ile tam bir aile oteli
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değer