Burak N

Balayımızı muhteşem geçirdik.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Eki 2024
Balayi cifti olarak limak ailesine misafir olduk .calisanlar cok guler yuzlu ve ilgililerdi, animasyon ekibi cok eglenceliydi.yemeklerin lezzeti harika , temizlik muazzamdi .odamizdaki ufak hediyeleri icin tesekkur ederiz .gelmek isteyenlere oneririz :)...
İşletme Sahibi ENVER BOGA - Limak Limra Hotel & Resort, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 25 Eki 2024
Değerli Misafirimiz,

Limak Limra ailesi olarak otelimizi yüksek puanlandırdığınız ve yorumladığınız için teşekkür ederiz. Tüm Limak Limra Ailesi olarak, tatilinizden memnun kalmanıza sevindiğimizi söyler, en yakın zamanda sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.4 km mesafede
Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.4 km mesafede
Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.9 km mesafede
Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.9 km mesafede
Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.5 km mesafede
Açık havuz
Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.2 km mesafede
Limak Limra Hotel & Resort noktasına 0.7 km mesafede
Kiriş bölgesindeki diğer otellere bakın
4.815
1.158
4.815
1.158
12-17/6.971 yorum
23 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Balayı çifti olarak geldiğimiz Limak Limra otelde ilk girdiğimiz dakikadan itibaren gerek görevli personel olsun gerek tesis yönetimi güler yüzlü ve kalitelerini hiçbir an olsun eksik etmediler. Tüm balayı çiftlerine tavsiye ederiz. Hayatımızın en güzel döneminde bu şekilde güzel ağırlandığımız için Limak Limra ailesine çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler Leyla P
İşletme Sahibi ENVER BOGA - Limak Limra Hotel & Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ekim 2024

18 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eksi Olanlar
- Çocuklar için olan mini disko'da 5 gece boyunca aynı şarkılar. Çocuk Animasyonu sadece Cumartesi günü. Çocuk kreş aktiviteleri yetersiz.
- Bahçe katları riskli. Akşam vakti daireler arasında bir hayvan gördüm, ya fareydi ya da kirpi. Ağırlık fare gibiydi. Konaklama boyunca, kapı kapalı yattık. Cocuklarda klimadan etkilenmesin dedik piştik. Ayrıca, oda basık.
- Müşteri sadakat programı vs hikaye. Önümüzdeki sene gelirsek, eski müşteri indirimi olur mu dedim. Mehmet bey'e yönlendirdiler. O da rezervasyon şefine. Sonuç: İnternet sitesinde uygulanan genel fiyat üzerinden yardımcı olunması.
- Oriflame kafilesi gelene kadar yemek servisleri iyiydi.
-Çocukların oynaması için sahilde kumsal alana ulaşamadık. Bol bol taş ve çakıl.

Artı Olanlar
- Pizza.
- Güleryüzlü Personel
- Oda temizliği
- Geniş Yürüme Alanı
- Pastane

Sonuç: Seneye alternatif otel ya da Limak'ın alternatif otellerine bakacağız.

Oda ipucu: Bahçe katında kalmayacağınızı garanti altına alın.
Teşekkürler Hakan C
İşletme Sahibi ENVER BOGA - Limak Limra Hotel & Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ekim 2024

Sayın Misafirimiz

Konaklamanızdan tam olarak memnun ayrılmamanızdan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

İlettiğiniz olumsuzluklarla ilgili olarak otel yönetimi elbette gerekli önlemleri ve iyileştirmeleri yerine getirecektir.

Saygılarımızla

Limak Limra Hotel

13 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

ailem ve aile arkadaşlarla geldiğimiz bir tatildi. otel temiz yemekler güzel ve çalısanlar güler yüzlüydü. cocuklar için her akşam bir gösteri vardı. havuzlar büyük denizi otele yakındı. odalar hergün düzenli temizleniyor. Ersen beye ayrıca tesekkür ediyorum

Teşekkürler mahmut d
İşletme Sahibi ENVER BOGA - Limak Limra Hotel & Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2024

13 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele 3 aile olarak gittik. Temizlik ve hijyen standartları konusunda yalnızca odalarda değil aklınıza gelebilecek her alanda umduğunuzdan daha fazla hassasiyet gösterildiğini görebilirsiniz.
Tesise giriş yaptığınız ilk andan son ana kadar süreç boyunca memnuniyetimiz titizlikle takip edildi yani misafir memnuniyetini en üst seviyede her kademede önemseyen güzel bir ekip var. Ersen bey otelden memnun ayrılmamız için saolsun çok ilgilendi. Oteli tekrar tekrar gelecek olmamıza vesiledir kendisi.Barda gece duran Onur bey, gece güvenliği Ömer Ve Hulisi bey sıcak kanlı güleryüzlü. Katımızla ilgilenen Gülcan hanım aynı sekilde genel olarak cok memnun bir şekilde ayrılacağımız dolu dolu bir tatil oldu bizim için.

Teşekkürler Ecem U
İşletme Sahibi ENVER BOGA - Limak Limra Hotel & Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ekim 2024

11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Genel olarak hizmetten memnunum çalışanların ilgisi alakası üst düzeydeydi şirket olarak geldik animasyon ekibi tüm aktivitelerde gerçekten ilgiliydi

Teşekkürler her şey için 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler mehmetsgnd
İşletme Sahibi ENVER BOGA - Limak Limra Hotel & Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ekim 2024