Otele 6 oda olarak rezervasyon yaptırdık.
Odaya ancak saat 16:00 da girebildik.
Odada 2 yetişkin olmamıza rağmen girişte 1 adet anahtar verildi. Sonraki gün bir tane kopya anahtar isteyince 200 TL depozito vermeniz gerekiyor ki anahtar verelim dediler.
Havlu kartı veriyorlarmış ama abi havlu kartımız kalmadı diye geçiştirdiler. Sonuç havlusuz tatili bitirdik.
Giriş esnasında hiçbir şekilde nerede hangi saatte ne var kahvaltı kaçta akşam yemeği kaçta hiçbir şekilde bilgilendirilmedik. Bunların hepsini sağdan soldan duyarak öğrendik.
Turizmin her alanında olduğu gibi maalesef personel yetersizliği had safhada ancak burada maalesef çok daha kötü durumda. Hatta bardak falan bile yok ki sürekli birileri apar topar bardak toplamaya çalışıyor ne oluyor hayırdır deyince abi bardak yok da yetiştirmeye çalışıyorum diyor.
Yemek çeşitliliği ve lezzeti maalesef çok kötü.
Bir odamızın kliması hiç çalışmadı ve her gün teknik servis getirtip yapacağız denilerek hiç yapılmadı ve klimasız bir şekilde tatili tamamladık.
Odamızda cüzdanımızdan 400 TL para çalındı bunu resepsiyona bildirmemize rağmen önce kimse umursamadı her gün tekrar edince bakıyoruz denilerek geçiştirildi. Biz otelden çıktıktan 2 gün sonra (İstanbul’a geldikten sonra) aranıp hırsızı bulduk otele gelip polise şikayette bulunabilirsiniz dendi (Şaka gibi)
Animasyon çok zayıf ilginç bir şekilde herkese yanaşıp misafirin ağzından animasyon için yüksek puan verilmesi ve güzel yorumlar yazılması talep ediliyor. Bu sebeple yorumlarda hep animasyondan çok iyi bir şekilde bahsediliyor.
Deniz maalesef inanılmaz kötü ki girmek mümkün bile değil. Bildiğiniz çamur gibi deniz ve sürekli dalgalı. Giriş çakıl ve yürümek imkansız biraz ilerisi kum ancak oraya gitmek mümkün değil. Bu sebeple kimse denize girmiyor. Fotolarda çok güzel görünüyor o ayrı.
Kaydıraklardan 1 tanesinden yetişkinler kayamıyor suyun gücü yetmiyor, diğeri ise bozuk olduğu için kayamıyorsunuz çünkü su akıtılmıyor.
Havuzlar akılalmaz pis ve bildiğiniz balgam vs. havuzların içerisinde geziyor. Kaldı ki ilginç bir şekilde hiçbir havuzda görevli yok cankurtaran zaten yok. Havuzlara çocuklar işiyor, kusuyor ve bunlara dur diyen ya da temizliğine dair birşey yapan yok.
İlk defa bir otele bu kadar kötü yorumlar yazıyorum ki ben bir otelci olmam sebebiyle otellerdeki her sıkıntının çok farkında olan biri olarak bunları yazıyorum.