Cansu Gülce Özdemir

Hayatımın En Kötü Tatili

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 29 Ağu 2023
Bu oteldeki puanlara güveniyorsanız asla gitmeyin. Sanırım hayatımdaki en kötü deneyimdi. Çift gideceğimizi ilettik buna rağmen ayrı yatak vardı ve birleştirme zahmetinde bile bulunmamışlar/bulunmadılar. 3 gece satın alıp sadece 1 gece konakladık, durum o kadar vahimdi. Çok geç saatte giriş yaptığımız için uğraşmadık ancak uyumakta mümkün değildi, odanın her yerinde çatlaklar mevcut. Özellikle böyle bir dönemde sıva çatlağı olduğunu iletseler de çatlaklar derin görünüyordu. Havuz önünden odalara giriş yapılıyor ve gündüz vakti havuzu kullanmıyor olmamıza rağmen insanların arasından geçmek hoş değildi. 3 koltuktan oluşan bir lobisi var ve koltukların hepsinde yan gelip yatan insanlar var. çevresinden geçmek bile rahatsız ediciydi. Odadaki sulara kadar her sey ücretli ve dışarıdan bir sey getirilmesine izin verilmiyor. Odalar temizdi ancak çarşaflar lekeliydi. Kısacası paranızı çöpe atmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Oda İpucu: Sadece merkeze yakın, onun dışında asla tercih edilecek bir otel değil.
Panormos Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Sun trap
Panormos Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Panormos Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Panormos Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Didim bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/300 yorum
30 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Görüp görebileceğiniz en kötü otel. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Otel çok eski kokuyor. 2 Tane aile odası için odaya baktım. İkisinde de klima yönlendirme kapağı kırık yok. Çalışanları ve sahibi ilgisiz. Sahibi geceliği 5000 10000 TL lik otellere gidin para verin oraların kliması çalışıyor diye ukalaca bir cevap verdi. Parasını hak etmeyen gereksiz bir otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler firatd339
13 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Didim'de kalınabilecek en güzel ve konforlu otellerden birisi. Personeli çok güleryüzlü ve yardımsever. Kahvaltıları bir harika ve açık büfe. Havuzları var, balkonlarının manzarası çok güzel. Pişman olmayacağınız bir otel deneyimi için tercih edebilirsiniz.

Oda ipucu: didim, otel
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Uygar Y
11 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Didim’in en eski otellerinden olduğunu öğrendik.konum Didim ana caddede ,yolun bir ucu antik kentte bir ucu Altınkum plajında.ilk akşam sahile yürüyerek indik ,çok uzak değil yakın da değil 2,5 km ,araçla inip çok rahat park yeri bulabilirsiniz ,cadde üzerinde ya da çamlık mevki”inde,Didim meydanının yanında.otel sahibesi ilgili çok tatlı,yataklar rahat kahvaltı yeterli

Oda ipucu: Otopark rahat
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler sibel_le_travel_
1 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otelin çalışanlarından tutun yemeklerine,havuzun temizliğinden tutun aldığınız hizmete göre çok güzel bir otel.Geçtiğimiz yıl eşim ben ve kızım 3 gece konakladık. Çok memnun kaldık otelden.Bu sene de orada bir tatil planlıyoruz. En çok hoşuma giden şey; Genellerde otellerde açık büfe yemek olur. Burada yemekleri a-la carte sipariş ediyorsunuz. Pişiyor geliyor sıcak sıcak tüketiyorsunuz. Hem bizler hemde otel için israf olmuyor. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler melih0935
7 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz Didim e ilk defa gitmiştik. ..Bir arkadaşımın tavsiyesiyle panormos Hotel e gittik...Her sene Tatile giden biri olarak Gerçekten hem konaklama hemde hizmet anlamında gerçek bir tatil yaptık. ..Her şeyiyle kalite hemde kendinizi dost ortamında hissettiren ortamıyla Başta Ferda bey ve ekibine çok teşekkürler. ..En kısa zamanda tekrar gitme arzusuyla yazı bekliyoruz....

Konaklama tarihi: Eylül 2017
2  Teşekkürler Kemal S