melih0935
İzmir, Türkiye

Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 1 Haz 2018
Otelin çalışanlarından tutun yemeklerine,havuzun temizliğinden tutun aldığınız hizmete göre çok güzel bir otel.Geçtiğimiz yıl eşim ben ve kızım 3 gece konakladık. Çok memnun kaldık otelden.Bu sene de orada bir tatil planlıyoruz. En çok hoşuma giden şey; Genellerde otellerde açık büfe yemek olur. Burada yemekleri a-la carte sipariş ediyorsunuz. Pişiyor geliyor sıcak sıcak tüketiyorsunuz. Hem bizler hemde otel için israf olmuyor. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
1+1= 6 Kişilik Oda Deniz Manzaralı Teras Oda
    ₺763
Panormos Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Açık havuz
Didim bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/300 yorum
7 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz Didim e ilk defa gitmiştik. ..Bir arkadaşımın tavsiyesiyle panormos Hotel e gittik...Her sene Tatile giden biri olarak Gerçekten hem konaklama hemde hizmet anlamında gerçek bir tatil yaptık. ..Her şeyiyle kalite hemde kendinizi dost ortamında hissettiren ortamıyla Başta Ferda bey ve ekibine çok teşekkürler. ..En kısa zamanda tekrar gitme arzusuyla yazı bekliyoruz....

Konaklama tarihi: Eylül 2017
2  Teşekkürler Kemal S
2 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otelin temizliği birçok 3 yıldız konseptine göre çok iyi. aşçıları kutlarım. yemekleri nefisti. sadece sabah kahvaltısı biraz zayıftı. herşeyden önemlisi personel çok ilgiliydi ve işlerini severek yaptıkları belliydi. Bu açıdan otel sahibi Ferda beyi tebrik ederim. Elemanlarına bir baba gibi alaka göstermesi de personelin davranışlarına yansıyordu. evet denize biraz uzak ama arabanız varsa 2-3 dakikada denizdesiniz. yani bu da sorun değil bence. sakin huzurlu leziz yemekleri olan bir aile işletmesi...

Konaklama tarihi: Haziran 2017
Teşekkürler Meryem Ö
14 Kasım 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşletme sahibi Tülay hanım ve eşinin beraber işlettikleri bu otel şehrin göbeğinde yer alıyor.
Özellikle Hayvan dostlarına tavsiye edebilirim çünkü Tülay ablanın köpeği otelin başköşesinde her zaman yerini alıyor.
Ucuz hesaplı ve temiz bir otel.

Konaklama tarihi: Kasım 2016
1  Teşekkürler egeli_2016
2 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı

yıllardır tatil yaparım çok yere gitmişliğimde vardır son zamanlarda gittiğim en güzel otel diyebilirim.sıcacık bir karşılama mükemmel yemekler romantik bir orta.ailem ve kendi adıma herşey için çok teşekkürler.

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
1  Teşekkürler Zeliha Y
28 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı

Panormos Hotel'e küçüklüğümden beri gideriz, yıllardır temizliğinden ve lezzetli yemeklerinden ödün vermeyen bir tatil durağı olmuştur bizim için. Tavsiye ettiğim herkesin memnun kaldığı bir yerdir. Eğer Didim'de tatil düşünüyorsanız, şüphesiz keyif durağınız 'Panormos' olmalı!

Konaklama tarihi: Haziran 2015
1  Teşekkürler Gizem o