haylaz m

Çok temız ve güzel bot otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 29 Haz 2024
Arkadaşlarımla gittim 4gun kaldık gayet ilgili ve temiz bir oteldı çalışanlar gayet ilgili yemekler gayet güzeldi herkese tavsiye ederimmm arkadaşlarımla gayet memnun kaldık bu bayramda tekrar geldik ve her zamankı gibi çok güzel agırladılat
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Açık havuz
₺1.941.638
Temple Miletos Hotel noktasına 5.0 km mesafede
Temple Miletos Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Didim bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/546 yorum
23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba uzun yazmayacağım Çünkü üzücü bir olay yaşadım Ayın 15 Haziran'da otele giriş yaptık ve 5 gece konakladik.Cikmadan bir gün öncesi gece uyuduğum komidine koyduğum ve sabah takmayı unutup çıktığım benim için manevi değeri olan alyansimi bir daha bulamadık ben ve eşim harici temizlik personelinin girdiği odamızda Alyansim kayboldu!ve ne hikmetse uctu sır oldu ve bulunamadi.Ve bir daha Asla konaklamaycagim bir otel.Sizlerede gerek bu sebepten gerek saygisiz resopsiyonist bayan ismini unuttum onun ve saygısız Müdürleri yüzünden Bir daha ASLA gitmeyeceğim ve Sizlerede tavsiye Etmiyorum....Ha sonkez hakkimida helal Etmiyorum bu sebeplerden ötürü...

Konaklama tarihi: Haziran 2024
2  Teşekkürler Özlem K
22 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

İş arkadaslarımla geldik 2 gün konaklama gerçekten güzeldi kahvaltı cesiti bol 7/24 sıcak su sorunu hiç yaşamadık uygun fiyatta konaklama yapıldı bütün personel sıcak kanlı yaklaşımı vardı en ufak bir sorunda bizimle ilgilendiler güzeldi

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler Mustafa yıldırı... K
22 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele geldiğim günden beri personel ilgi alaka kahvaltı lezzet ve çeşiti odaların konforu herşey çok güzeldi hamam hizmeti konumu fiyatları çok iyi resepsiyonda bulunan Mahşye hanıma çok teşekkür ederiz ilgi alaka ve güler yüzlülüğün için

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
1  Teşekkürler Uğur K
10 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelinize eşimle birlikte nisan ayı başında geldik.Önce teredütlerimiz vardı. ilk defa bilmediğimiz bir yere geliyorduk.Ama giriş yaptıktan sonra doğru karar verdiğimizi anladık.Her şey çok güzeldi.Bütün çalışanlara teşekkür ederiz.Tekrar görüşmeke üzere

Konaklama tarihi: Nisan 2024
1  Teşekkürler ihsan k
10 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Temple Miletos Hotele ilk defa gittim.Karşılamdan uğurlamaya kadar her şeyden memnun kaldık.Personel çok ilgili ve yardımsever.Oda temizliğimizi yapan bayanın ismini ayzmak isterdim ama unuttum kusurumuza baqkmasın.Kendisine çok teşekkür etmek isteriz.Kahvaltı büfesi çeşit bol ve zengindi.Her şey için teşekkür ederiz.Tekrargeleceğiz.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler 368erkank