İş arkadaslarımla geldik 2 gün konaklama gerçekten güzeldi kahvaltı cesiti bol 7/24 sıcak su sorunu hiç yaşamadık uygun fiyatta konaklama yapıldı bütün personel sıcak kanlı yaklaşımı vardı en ufak bir sorunda bizimle ilgilendiler güzeldi
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Uyku Kalitesi
Otele geldiğim günden beri personel ilgi alaka kahvaltı lezzet ve çeşiti odaların konforu herşey çok güzeldi hamam hizmeti konumu fiyatları çok iyi resepsiyonda bulunan Mahşye hanıma çok teşekkür ederiz ilgi alaka ve güler yüzlülüğün için
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Uğur K adlı kullanıcıdan Temple Miletos Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Uğur K
Otelinize eşimle birlikte nisan ayı başında geldik.Önce teredütlerimiz vardı. ilk defa bilmediğimiz bir yere geliyorduk.Ama giriş yaptıktan sonra doğru karar verdiğimizi anladık.Her şey çok güzeldi.Bütün çalışanlara teşekkür ederiz.Tekrar görüşmeke üzere
ihsan k adlı kullanıcıdan Temple Miletos Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler ihsan k
Temple Miletos Hotele ilk defa gittim.Karşılamdan uğurlamaya kadar her şeyden memnun kaldık.Personel çok ilgili ve yardımsever.Oda temizliğimizi yapan bayanın ismini ayzmak isterdim ama unuttum kusurumuza baqkmasın.Kendisine çok teşekkür etmek isteriz.Kahvaltı büfesi çeşit bol ve zengindi.Her şey için teşekkür ederiz.Tekrargeleceğiz.
368erkank adlı kullanıcıdan Temple Miletos Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 368erkank
Otelimize hafta sonu için eşim ile geldik. Odalarınız hizmetiniz aldığı parayı sonuna kadar hakeden bir tesis. Gerçekten çok memnun kaldik tekrar geleceğiz ayarica resepsiyondaki Mahiye hanım a ayrıca ilgi alakası ve güler yüzlu yaklaşımdan dolayı teşekkür ederiz
Meryem T adlı kullanıcıdan Temple Miletos Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Meryem T
Otele geldiğimiz anda resepsiyonda çok güzel karşılandık. Çok güler yüzlü ve cana yakın bir personel eşlik etti bize. En ufak sıkıntımızda yakından ilgilendi. Otelin konumu harika. Odaları geniş ve ferah temiz düzenli kahvaltısı çok çeşitli ve lezzetli. Bize girdigimiz andan itibaren yakından ilgilenen Mahiye hanıma çok teşekkür ederiz yine gelecegiz inşallah.
Hayri S adlı kullanıcıdan Temple Miletos Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Hayri S