Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Herşey ama herşey tam anlamıyla harikaydı. Personel,hizmet,harika yemekler,sonsuz huzur dolu müthiş bir yer. Kaz dağlarında olduğunuzu unutup otelin büyüsüne kapılmamanız imkansız. En kısa sürede tekrar görüşmek dileği ile tesekkurler idablue
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Bu ikiliyi tecrübe ettikten sonra kimyanız değişicektir. Adatepe köyü hala bozulmamış; havasıyla, konumuyla ve doğasıyla harika bir yer. Ida Blue Hotel bu köy için tek adresiniz ve kesinlikle bir kez uğranılması gereken duraklardan biri.
Oda ipucu: Tabii ki Mor Salkım
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu işletme, Tripadvisor (veya resmi Yorum Toplayıcısı Ortaklarından biri) tarafından, bu yorum da dahil olmak üzere konuk yorumlarını teşvik etmek ve toplamak amacıyla sağlanan araçları kullanıyor.
Berker T adlı kullanıcıdan Ida Blue hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Berker T
Mart ayında henüz denize girme fırsatı yokken mükemmel bir tatil alternatifi sunuyor. Havası ortamı sakinliği doğası ve yerel dokusuyla harika bir bütünlük. mükemmel hizmet lezzetli ve yerel yemekler ve şaraplar, sakin huzurlu ambians güzel manzara. En güzeli de 2 günlük tatilin 10 gün etkisi yapması...
Oda ipucu: Sessiz sakin temiz
meteserhan adlı kullanıcıdan Ida Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler meteserhan
Türkiye'nin nadir korunabilen sit alanlarından Adatepe'nin en iyi oteli , çok şık ve zarif , teşekkürler Burak Bey / One of the rare protected village in Turkey , best hotel in Adatepe , so elegance , so chic , thanks to Mr.Burak.
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Balloonjourney adlı kullanıcıdan Ida Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler Balloonjourney
Ekim sonu olmasina ragmen somine basinda keyifli gecti. Kahvalti oldukca guzel ve taze! Yemek de otlar cok basarili fakat et yemekleri daha gelistirilebilir! Odalar temiz rahat ve konforlu Calisanlar kibar guleryuzlu servisleri hizli ve duzgun Kafa dinlemek yorgunluk atmak sessizlige doymak icin ideal👌🏻
Oda ipucu: Keyifli
Ekim icin sicacik
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Mehymehy adlı kullanıcıdan Ida Blue hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mehymehy
Genel Müdür BURAK Y - Ida Blue, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Kasım 2017
Sayın mehymehy; Öncelikli olarak İda Blue Oteli tercih ettiğiniz için ve değerli zamanınızı ayırıp TripAdvisor üzerinden görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanız sırasında keyifli vakit geçirdiğinizi ve misafirperverliğimizden memnun kaldığınızı öğrendiğimize çok mutlu olduk. Et Yemekleri ile ilgili önerinizi şefimize ilettik ve kendisinin önerilerinize yoğunlaşacağından şüpheniz olmasın. Gelecek ziyaretinizde sizi beklentilerinizin ötesinde bir sofrada ağırlamak dileğiyle.
Saygılarımla, İşletme Müdürü Burak Yiğitoğlu
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Sadece bir gece kaldık. Otel güzel, kaliteli ama gördüğüm 3 oda da ya karanlık ya küçüktü. Kaldığımız odanın özelliğine göre ödediğimiz fiyat çok yüksekti.Kahvaltıyı çok beğendik.Yediğimiz her şey çok lezzetliydi.Personel kibar ve yardımcıydı.
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Bilge A adlı kullanıcıdan Ida Blue hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Bilge A
Sayın Bilge A. ; Ida Blue’yu tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ekibimiz ve kahvaltımızla ilgili övgü dolu sözleriniz beni ve tüm arkadaşlarımı çok mutlu etti. Otelimiz SIT alanı olan bir bölgede konumlanmış olduğundan dolayı, odalarımızın büyüklükleri ve pencere gibi detayları 1890 yılındaki orijinaline bağlı olarak restore edilmiştir. Bu konularda bir değişiklik yapma imkanımız olmadığı gibi, geçmişte yaşanmış hali ile yaşamayı deneyimle menin de misafirlerimize ayrı bir otantik deneyim olmasını ümit ediyoruz. İda Blue’da; oda fiyatlarımız; hizmet kalitemize, yemeklerimize, sadece 9 odalı bir butik otel olarak yaşattığımız deneyime ve özel lokasyonumuza paralel olarak belirliyoruz. Bir sonraki ziyaretinizde sizi otelimizin en özel odası olan Morsalkım da ağırlamak dileğiyle…
İşletme Müdürü Burak Yiğitoğlu