Adatepe köyünde bulunan özenle döşenmiş bir butik otel. Köyün havası ve huzuru bize çok iyi geldi, iyi ki Adatepe'de kalmışız dedik. Mavras taş odalar, hizmet kalitesi ve temizliği ile beş yıldızı hak ediyor. Tamamen taştan yapılmış odalar ile dokusu bozulmamış ve eskiye sadık kalınmış. Doğaya saygılı şekilde ince detayların düşünülmesi bizi çok mutlu etti. Achillius odasında kaldık ve odamız çok şık, yeterli büyüklükte ve sade bir dekorasyona sahipti. Özellikle minik bahçesinde sessizlikte oturmak en sevdiğimiz kısmı oldu. Otelin işletmesi olan Mavras Sabun Kayfe'de keyifli bir kahvaltı yaptık. Mürzen hanımın elinden sigara böreği ve mücver çok lezzetliydi. Kahvaltıda kullanılan ürünlerin tamamı yerel ve doğaldı. Kahvaltıda ikram edilen Mavras zeytinlerini ve zeytinyağını çok sevdik, mutlaka tatmalısınız. İşletmecisi Melike hanımın ilgisi için de ayrıca teşekkür ederiz. İki gecelik konaklamamız boyunca hiçbir sorun yaşamadık ve buradan mutlu ayrıldık. Tekrar Adatepe'ye gelirsek yine tercihimiz burası olur, herkese gönülden tavsiye ederim.