İnternetten araştırıp bulduğumuz bir otel.. Özellikle pandemi döneminde gerçekten böylesine temizlik kurallarına uyan bir otel de bulmak büyük bir şans. iki gece konakladık. Kırmızı Ev'de kaldık. 4 numara çok güzel bir oda :) şöminesi de var. oda temizliği mükemmeldi. Nevresimler ve havlular tertemizdi. Tek sıkıntı tv fazla küçük. O da zaten çok dert değil, tv izlemeye çok vakit olmuyor. Otel genel anlamda da çok başarılı.. Ortak alanlar son derece temiz. Hava çok güzel olduğundan kahvaltı ve akşam yemeğimizi bahçede yaptık. Kapalı mekanını görmedik. Kahvaltılık çeşit az. ama hepsi çoktaze ve lezzetli. Açık büfe ama pandemiden ötürü otel personeli size seçtiklerinizden tabak hazırlıyor, yani yieceklere yaklaşmıyorsunuz ki bu iyi birşey. Bir akşam otelde yedik.Otelin sahibi aynı zamanda şef Ural Bey'in yemekleri harika. Keyifli, lezzetli bir akşam yemeği yedik. Personel zaten oldukça ilgili. Bir de Şef var. (fotoğrafını paylaşacağım.)Şef'i çok sevdik. Bir de tatilimizin son günü aracımın lastiği patladı. Otel Çalışanları ve Ural Bey o sorunumuzu da çözdüler. O yüzden de ayrıca teşekkür ederiz. çok memnun kaldığımız bi tatil oldu, herkese tavsiye deriz.