qwertx01
Ankara, Türkiye

Huzurlu ve güzel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Otel personeli ve sahipleri çok ilgililer bunun yanısıra otel bahçesine girdiğiniz andan itibaren farklı ve huzurlu bir hava sizi yakalıyor.

Assos, Altınoluk ve Kazdağları gezimizi güzelleştirdikleri için teşekkür ederim.

Umarım tekrar ziyaret etme fırsatı buluruz
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Sayın Misafirimiz, Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler....
Sizleri tekrar misafir etmek bizi çok sevindirecektir.
Sevgi ve Sağlıkla kalın.....
    Manastırhan Kazdağları Otel noktasına 3.6 km mesafede
    Manastırhan Kazdağları Otel noktasına 7.6 km mesafede
    Manastırhan Kazdağları Otel noktasına 5.1 km mesafede
    Manastırhan Kazdağları Otel noktasına 8.3 km mesafede
    Manastırhan Kazdağları Otel noktasına 8.0 km mesafede
    Edremit bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/7 yorum
    14 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir otel
    Geç saatte odaya girmiş olmamıza rağmen bizi güler yüzle karşılayan ve bize suit premium Alkon odayı veren değerli resepsiyondaki insanlara teşekkür ediyorum şimdi size otelle ilgili deneyimlerimi anlatacağım kahvaltı çok güzeldi bizim için süpriz oldudenin yanında kahvaltı ettiğimiz bir yer vardı oldukça doğal bir ortam zaten yol üzerinden girip 5 dakika gittiğiniz zaman inanılmaz farklı bir atmosfere giriyorsunuz Birdenbire sanki kaz Dağları’na çıkmış gibi hissediyorsunuz ama aslında kaz Dağları’nda değilsiniz yola neredeyse iki 3 km arkada Google’dan ararsanız eğer çok kolay bulamazsınız onun için oteli arayıp Google yanlış yere yönlendiriyor ona göre
    Hafif güzel bir kahvaltı ondan sonra küçük ortada bir havuz var bizim kaldığımız oda ekstra jakuzili olan çok büyük güzel bir odaydı çok rahat ettik herhangi bir şikayetimiz olmadı zemin katta olmasına rağmen gürültü patırtı herhangi bir şeyle karşılaşmadık rahat bir şekilde dinlendik sizde bu odayı tercih edebilirsiniz biraz diğerlerine göre pahalı ama değer çünkü içindeki içecekleri mini barda ekstra para almıyorlar içeride şarap Nespresso makinesi çay kahve set upları ve mini bar’ı ücretsiz yapmışlar bu odaya özgü olan bir uygulama bu yani diğer odalar beş 6000 lirayken bu odada ekstra jakuzi ve ücretsiz etaplar olmasına rağmen bizi de küçük bir indirim yaparak bu odayı bize 10.000 TL’ye verdiler gayet de memnun kaldık içeride kocaman bir jakuzi var

Oda ipucu: Her şey mükemmel
    Konaklama tarihi: Temmuz 2024
    Teşekkürler Journey531805
    İşletme Sahibi Murat Bostancıoğlu - Manastırhan Kazdağları Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Temmuz 2024

Değerli ve olumlu yorumlarınız için çok teşekkürler.
    Sizi ve eşinizi tekrar misafir edebilmek umuduyla, sevgiyle ve sağlıkla kalın....

27 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem ötesi bir otel… manastır çayının kenarına konuşlanmış harika bir tesis. Otele girdiğiniz ilk anda sizi kocaman bir avlu karşılıyor, küçük şirin bir havuzu var. İki bina var;karşılıklı hizmet veriyor. Biz havuzsuz olan bölümde kaldık. Sakin ve huzurluydu. Oda tertemizdi. Enteresan birşey yaşadık (temizlikle ilgili)resepsiyonla paylaştık, hallettiler. Biraz canımız sıkıldı bu duruma; ama aldığımız hizmet bize bu durumu unutturdu. Kahvaltı şahane kesinlikle nadiren bu kadar güzel kahvaltı yaptığımı hatırlıyorum. 2,5 yaşında oğlumuz için minicik pişi bile yaptılar. Oğlumuz ne istediyse hemen getirdiler, inanamadık. Yumurtasından yemeğine kadar ilgilendiler. Çok sayıda otel gezmiş biri olarak fazlaca şaşırdım. Akşam pizza ve şarap yaptık. Pizzalar ev yapımı şahane idi. Bir de taze taze spaghetti yapıyorlar. Muhteşemmmmm… Murat bey ve erhan bey var garson çok ilgililer. Çok memnun kaldık. Umarım isimleri doğru hatırlıyorumdur. Tekrar tekrar gideceğimiz bi yer. Kesinlikle öneriyoruz

Konaklama tarihi: Nisan 2024
    Teşekkürler Sinem A

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler...
    Sizleri tekrar misafir etmek umuduyla sevgiyle ve sağlıkla kalın....

19 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Zeytin ağaçlarının arasına girmekle başlayan bir tatil değil hikaye manastırhan otel kelimelerle veya fotoğraflarla anlatilmaz keza fotoğraflar güzelligini tam yansıtmiyor.
    Minik bir köprü ile bütün huzurun baslasigi yer bizim için .
    İlginç bir enerjisi var ( inanın var)
    Bize bu keyifli huzurlu tatil sağlayan guzel otelin sevgili işletmecileri uğur bey ve Murat beye güzel misafir perverlikleri, muazzam keyifli sohbetleri ve kazdaglari için katkıları için teşekkür ederiz (Kazdağı müzesinin kurucuları )

Ardından bizimle 3 gün sabah akşam ilgilenen değerli Murat beye Muharrem beye , akşam bizimle ilgilenen Ekrem beye ve adını şuan hatırlayamadığım arkadaslara,

Bize muhteşem kahvaltı ve akşam yemekleri hazırlayan hatta menüde olmayan muazzam balık menüsü hazırlayan tüm mutfak ekibine

Ve en son bize hiç üşenmeden kahve yapan guvenlikteki mustafa beye ,

Güler yüzünüz içten karsilamaniz için ve bize bu deneyimi sunduğuz için teşekkür ederiz.

Tavsiye etmek ayrı bişey ,
    Fakat biseyler arıyorsanız;
    bu huzur olur , kendinizi bulmak olur, sakinlik olur , burasi sizi başka bir yere götürecektir.

Gene gelip güzel anılar biriktirecegiz.
    Herşey için teşekkür ederiz manastırhan ailesi .

Sevgilerimizle
    Manolya & Koray

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
    Teşekkürler Finikuler
    İşletme Sahibi Murat Bostancıoğlu - Manastırhan Kazdağları Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Mayıs 2024

Manolya Hanım ve Koray Bey,
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler... Sizleri tanımaktan büyük memnuniyet duyduk.
    Her zaman sizleri tekrar misafir etmek bizleri çok sevindirir.
    Sevgiyle ve Sağlıkla Kalın....
    Manastırhan Otel Ailesi

12 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kazdağlarında saklı cennet. Otelin yerini gördük , öğle yemeği yedik ve dere kenarımda kahvemizi içtik. Çok memnun kaldık. İleride yine gelmeyi arzu ediyoruz. Bahçe çok güzel
    Küçük güzel bir tasarım dükkanı var.Fem Tasarım tavsiye ederiz

Konaklama tarihi: Mart 2023
    42  Teşekkürler huysuz_ihtiyar
    İşletme Sahibi Murat Bostancıoğlu - Manastırhan Kazdağları Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Nisan 2023

Değerli yorumlarınız için teşekkür eder, sizleri tekrar misafir etmekten onur duyarız..

26 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Huzur dolu bir tatil yaptım. Olağanüstü servis, lezzetli menü, doğallığın anlam taşıdığı bir mekan. Ailece de gitsem, eşimle de gitsem her birinden ayrı lezzet aldığım bir mekan. Dünyanın çok yerinde gezen biri olarak, kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel burası . Çalışanlarından işverenine, huzurlu bir tatil geçirmek için hep iş başındalar. Teşekkürler Manastirhan Hotel.

Oda ipucu: Her zamanda ve ortamda uygun
    Konaklama tarihi: Şubat 2023
    Teşekkürler mkolgu
    İşletme Sahibi Murat Bostancıoğlu - Manastırhan Kazdağları Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Şubat 2023

Değerli yorumlarınız için teşekkürler...
    Kazdağlarınızdaki evinizde bir sonraki konaklamanızda görüşmek üzere... Sevgiyle kalın..