“Akhisar köftenin aslı”

Kofteci Ramiz
19 / 96. sıradaki Restoranlar - Akhisar
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 21 Aralık 2019

Akhisarın merkezindeki başlangıç noktasına gittim Ramizin. Zincir şubelerinden çok farklı ve lezzetli köfte. Personel iyi, fiyat uygun. Denenmeli.

Ziyaret tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler ahaluky2016

10-14/120 yorum

Yorum Zamanı: 10 Aralık 2019

Zincirleşme kervanına katılan akhisar köftenin atası mekan maalesef kaliteden de ödün vermiş akhisar çıkışı 4.km de şube de hizmet güleryüz vb harika ancak fiyatlar normalin üstü yol boyunda yenilebilir ama aile ile gidilirse cüzdanı azıcık yorar 👍

Ziyaret tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler hsm e
Yorum Zamanı: 19 Ekim 2019

Her zamanki bilinen lezzet. Kalite , fiyat dengesi iyi
Ayrıca çarşı içindeki dükkan yıllardır hep aynı yerde müşterisini ağırlar.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
2  Teşekkürler Yusuf Aydan M
Yorum Zamanı: 12 Ekim 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Lezzet açısından yemekler başarısız, ben köfte kardeşim tavuk yedi her ikiside kötüydü. Yol üstündeki bu tarz restoranların genel olarak sanırım sabit müşteri kaygısı olmadığından bir kalite söz konusu olmuyor maalesef. Yolun verdiği yorgunluğa birde kötü yediğim yemekle kaldım.

Ziyaret tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Aseher1707
Yorum Zamanı: 9 Ekim 2019

Malumunuz Herkesin bildiği Türkiyeye Mal Olmuş Bir Markadır Köfteci Ramiz Gene Bir Tatil Dönüşü Akhisara Yolumuz Düştü Çarşı İçerisinde Küçük Bir Dükkan İlk Şubeleri imiş Burada Bende İlk Defa Yeme Fırsatı Buldum Franchise Ramizlere Göre Daha Samimi ve Daha Keyifli Bir Deneyim Oldu.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
2  Teşekkürler anilturt

Kofteci Ramiz işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Manisa, Manisa İli

Akhisar, Manisa İli
Akhisar, Manisa İli

Kofteci Ramiz - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Kofteci Ramiz aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar