“Çok lezzetli”
Can Köfte yorumu

Can Köfte
2 / 97. sıradaki Restoranlar - Akhisar
Yorum Zamanı: 15 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

İlk defa denedik. Daha önce yol üzerindeki yerlerde yiyorduk ancak keşke önceden deneseymişiz. Köfte çok başarılı, ortaya gelen ikram salata lezzetli. Kendi şişe ayranları ve kemalpaşa (peynir tatlısı) çok lezzetli. Ana yoldan çok az içeri giriyorsunuz, şehir merkezinde ama değer.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler volhanpoy

5-9/93 yorum

Yorum Zamanı: 25 Mayıs 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Özellikle Can’da köfte yemek için yolumuzu uzatıyoruz. Her zaman aynı lezzet aynı güleryüzlü servis. Pidesi, salatası sosları şahane. Tekrar tekrar geliyoruz.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler 42canerd
Yorum Zamanı: 14 Nisan 2024

bir sipariş gelecek 8 15 den 22 05 oldu hala yok sipariş bahaneleride görmedik oldu nasıl işletmesiniz siz işinizi takip edemiyosunuz daha eksi olsa onuda vericem size puanım 0

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Ceylan C
Yorum Zamanı: 13 Nisan 2024

Her gelip geçtiğimizde yol değiştirip uğradığımız yerdi. Can Köfte. Son gelişimizde bizden sonra gelen bütün masaların siparişi verildi tarafımıza ısrarla servis yapılmadı. Büyümek, bir işte ustalaşmak demek fazladan dükkan açmak demek değildir. Hizmet kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden ödün vererek büyümek aslında küçülmektir. Maalesef ünlü olmanın rehavetine kapılmış mekanlardan olmuş. Asla tavsiye etmiyoruz. Bir müşteriye bu deneyimi yaşatmak hakarettir.

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Kübra K
Yorum Zamanı: 18 Şubat 2024

Her ili ve her ilçesinin köftesinin meşhur olduğu Trakya topraklarından geliyorum. Bu köfte bambaşka bir boyutta!

Manisa'ya ikinci gelişim. İlk geldiğimde Manisa Kebabı'nı yiyip aşık olmuştum, şimdiyse Akhisar ilçesine gelip köftesine aşık oldum. Yerliler, Akhisar'ın en iyi köftesini Can Köfte'nin yaptığını söylüyor, ki bence haklılar.

Köftesinin yanı sıra köftenin altındaki pidesi de çok lezzetli, üstlerine kondurdukları biber turşusu da! Ayrıca şişe ayranları kendi markalarını taşıyor ve içimi güzel bir ayran. Ellerinize sağlık Can Köfte!

Ziyaret tarihi: Ocak 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler gorkemonly

Can Köfte işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Manisa, Manisa İli

Akhisar, Manisa İli

Can Köfte - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!