“Egzotik bir ortam”
Egea yorumu

Egea
5 / 96. sıradaki Restoranlar - Akhisar
Yorum Zamanı: 26 Mart 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Değişik bir ambiyansda akşam yemeği yiyebileceğiniz ve zeytinden yapılma ürünler alabileceğiniz, hoş ve nezih bir yer.

Ziyaret tarihi: Mart 2019
1  Teşekkürler 682ceyhunb

13-17/31 yorum

Yorum Zamanı: 3 Mart 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Müzede yemek yemek fikri...
Havadar geniş mekan ve güzel yemekler...
Kesinlikle zeytin yağlı yemek yiyin...
Eksik ne derseniz...
Şefin tercihi yok....
Şef neyde iddaalı bilmiyoruz...😎

Ziyaret tarihi: Şubat 2019
Teşekkürler erkankoklu
Yorum Zamanı: 19 Şubat 2019 mobil cihaz aracılığıyla

İş arkadaşları ile bir öğlen vakti iş yemeğini afiyetle yedik. Servisiyle yemek çeşitleriyle harika bir yemekti. Herkese tavsiye ediyorum.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler Ekrem A
Yorum Zamanı: 31 Ocak 2019

Akhisar'da sıradan restoran kafelere göre farklı bir mekan. Çalışanların hizmet anlayışı, yemeklerin lezzeti başarılı. Sunumları normal yerlere göre farklı. Fiyatları hizmet ve yiyeceklere göre makul. Temizlik işletmede önem verilen diğer bir husus. Mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.

Ziyaret tarihi: Ocak 2019
    • Yemek
Teşekkürler melike1212
Yorum Zamanı: 22 Ocak 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Şehir dışından gelen misafirlerimizi en iyi ağırlanacak bir lokanta müze Cafe. Sunum çok güzeldi, lezzet güzeldi. Misafirlerimiz çok memnun kaldı. Özel yağ ve kozmetik ürünlerden de bolca alışveriş ettiler. Herkese tavsiye olunur

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler ahmet cenk e

Egea işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Akhisar, Manisa İli

Manisa, Manisa İli

Egea - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!