Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Odaların temizliği sosyal alanlar ve yemekler güzeldi. Fiyat olarak ta gecelik kalınabilecek bir yer. Deniz kenarı olması güzel. Sahilde bir çok aktivite var. 23 Kasım Depremine otelde yakalandım ama yine de otelin seçimi ve ulaşım kolaylığı açısından güzel bir deneyimdi.
Değer
Odalar
Yer
Temizlik
Hizmet
Uyku Kalitesi
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Tam bir fiyaskoydu inanamadım.Servis çok yavaş yiyeceklerimizi bile biz belirleyemedik o yok bu kötü bunu vermesem gibi yaklşımlara maruz kaldık buz gibi çay. bu kalitede bir otele hiç yakıştıramadık.
Tezcan D adlı kullanıcıdan Tryp by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler Tezcan D
Guest Services / Front Office Büşra YILDIRIM - Tryp by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Kasım 2022
Sayın 874tezcand;
Tryp by Wyndham İzmit otelimizdeki deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için öncelikle çok teşekkür ederiz.
Kalışınız sırasında genel olarak beklentilerinizi karşılamayı başaramadığımızı öğrenmekten büyük uzuntu duyduk. Yaptığınız değerli yorumları dikkate alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
Sizi en kısa zamanda yeniden otelimizde ağırlayabilmeyi ümit ediyoruz.
Özellikle iş yemeği için geldiğimizde servis hızından ürün çeşitliliğinden memnun kalmadım. Tatlı çeşitleri yemek yapımı ile aynı hızda ne yazıkki. Ürün çeşitliliği tatlıda sağlanamıyor. Servis ve ürün çeşitliliği geliştirilmeli
Srrrrttttt adlı kullanıcıdan Tryp by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler Srrrrttttt
Sayın Srrrttttt;
Konaklamanızla ilgili beklentilerinizin tam manasıyla karşılanamamış olmasından dolayı memnuniyetinizin düştüğünü gözlemlemekteyiz.
Öncelikle bu konuyu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Siz değerli konuklarımızın konaklamalarını daha kaliteli hale getirebilmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz.
Sizleri tekrar otelimizde görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz..
Arkadaşlarımla geldim. Ama fiyatlarına göre yemek kalitesi ortalama bir restarurant gibiydi. Soguk geldi. Ayrıca servis cok yavastı. 18.00 de masaya oturduk yemekler 20.00 de geldi... Ttalı istedik sıparıs alındı. Sonra magnolia kalmadı dediler. Baska sıparıs verdık 10 dakika sonra gelip bu kalmadı dediler. En son katmer sıparısı verdik 20 dakika sonra geldiler yandı dediler... Kesinlikle aldıgı parayı haketmıyor
788pinars adlı kullanıcıdan Tryp by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler 788pinars
Sayın 788pinars;
Tesisimiz ile ilgili beklentilerinizin tam manasıyla karşılanamamış olmasından dolayı memnuniyetinizin düştüğünü gözlemlemekteyiz.
Konaklamam esnasında kahvaltı salonunda görev yapan Dilek hanıma ve resepsiyonda görev yapan Dilara hanıma çözüm odaklı yardımları, saygılı ve güler yüzlü yaklaşımları münasebetiyle ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Memnuniyet yıldızlarının +1 olmasının önemli sebebi bu özellikte personeliniz olması.
Konaklama tarihi: Ekim 2022
conur2000 adlı kullanıcıdan Tryp by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler conur2000
Yapmış olduğum iş seyahati sırasında kullanmış olduğum bu otel neredeyse tatil beldelerindeki son derece lüks diğer otelleri aratmadı diyebilirim. Beklentimin üzerindeki bu otel deneyimi için otel yönetimine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Konaklama tarihi: Nisan 2022
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu işletme, Tripadvisor (veya resmi Yorum Toplayıcısı Ortaklarından biri) tarafından, bu yorum da dahil olmak üzere konuk yorumlarını teşvik etmek ve toplamak amacıyla sağlanan araçları kullanıyor.
gokhantak adlı kullanıcıdan Tryp by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler gokhantak
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Eray Küçük - Tryp by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Haziran 2022
Sayın gokhantak,
Beklentilerinizi karşılamayı başardığımızı öğrenmekten büyük mutluluk duyduk.
Sizi en kısa zamanda yeniden otelimizde ağırlayabilmeyi ümit ediyoruz.
Saygılarımla,
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.