Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 aydır bu otelde kalıyorum iş amaçlı. Çalışanların hizmetinden, özellikle odaların temizliğine kadar herseyden memnun kaldım.halen kalmaktayim.Gelecek müşterilerinde memnun kalacağından şüphesi olmasın.tesekkurler uygulama oteli..
Konaklama tarihi: Nisan 2022
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel güzel kat hizmetleri güzel servis kötü garson muhammet telefondan başını kaldırmıyor yanındaki çocuklara işi yüklüyor onun harici otel güzel temiz tavsiye ederim sabah kahvaltısı çeşidi güzel....
612kadirg adlı kullanıcıdan Kırıkkale Uygulama Oteli hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler 612kadirg
Ailecek kaldık çok güzeldi.kahvaltı eksizdi demleme çay var di çalışanlar güler yüzlü saygılı. Okul baş müdür yardımcısı Süleyman bey kahvaltıda bizimle ve diğer konuklarla ilgilenmesi çok güzel bir davranıştı.
deryas759 adlı kullanıcıdan Kırıkkale Uygulama Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler deryas759
Otel on numara beş yıldız çok konforlu bu fiyata on numara garson Muhammet bey fazla ilgi göstermiyor ama mutfak şefi Ahmet beyin yemekleri çok güzel çok teşekkür ederim saygılarımla ÇİRKİN KRAL👑 süper
Konaklama tarihi: Aralık 2019
387berkanb adlı kullanıcıdan Kırıkkale Uygulama Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler 387berkanb
Bi Uygulama Oteli olmasına Rağmen çok Güzel Ve Temiz Ve Ferah Konaklama Yeri Kahvlatı Servisi Ile Hayranlık bırakıyor Resepsiyonda Bizi Karşılayan Arkadaslar mehmet Bey ve mustafa beye Burdan Çok Teşekkürlerimi Iletiyorum Cidden Misafirlerle ILGILERI çok güzel iyi günler.. 😊
ula_emred2020 adlı kullanıcıdan Kırıkkale Uygulama Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler ula_emred2020
alpsencer71
Kırıkkale, Türkiye
9 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel çok güzel konforlı kat hizmetleri filşz hanım çok titiz çalışıyo kahvaltı çeşitleri güzel ama garson muhammet telefondan başını kaldırmoyor işleri yanındaki çocuklara yaptırıyor güler yüzlülük yok onun harici otel çok güzel
alpsencer71 adlı kullanıcıdan Kırıkkale Uygulama Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler alpsencer71