Ozan S
İzmir, Türkiye

Normal

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 30 Kas 2017mobil cihaz aracılığıyla
Turgutluda kalınabilcek düzgün bir otel. Zaten başka var mı bilmiyorum.
Otel yeni yapılmış olmasına rağmen, çabuk yıpranmış; hor kullanılmış..
Odalar, yatak, nevresimler, tuvalet, banyo; yepyeni-tertemiz hissi vermiyor. Ama temiz. Kahvaltısı gevrek gözleme, ucuz salam peynir.. Gecelik konaklama da ucuz olduğu için; herşey normaldi diyebilirim.
Konaklama tarihi: Aralık 2016
Palmcity Turgutlu noktasına 30.8 km mesafede
Palmcity Turgutlu noktasına 31.5 km mesafede
Palmcity Turgutlu noktasına 48.4 km mesafede
Palmcity Turgutlu noktasına 47.1 km mesafede
Turgutlu bölgesindeki diğer otellere bakın
10-15/20 yorum
7 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı

İlk girdiğimizde güler yüzle karşılayanresepsiyonistlerden restaurant servis departmanına kadar herkesin enerjisi çok güzel . En ufak bir sıkıntımızda dahil hemen çözüm üretmeye çalışan ,güler yüzlülüğü eksik olmayan bir kadroya sahipler =) SICAK YAKLAŞIMLARI KENDİMİ DAHA RAHAT İFADE ETMEMİ VE MUTLU BİR ŞEKİLDE AYRILMAMA SAĞLADI:) TEŞEKKÜRLER PALMCİTY

Konaklama tarihi: Kasım 2017
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler sevdacl
10 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar rahat ve ferah.Gerçekten rahat edersiniz.restoran son katta çok güzel şehir manzarası var mutfağı çok iyi,servis hızlı,elemanlar kibar ve işini iyi yapıyor.iyi bir şehir oteli.İş için gelenler kalabilir,rahat eder.Biz Memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
1  Teşekkürler cafer y
26 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı

En kötü PalmCity Oteli olur kendileri. Otel temiz evet, odalar ferah evet, personel güler yüzlü evet; ancak personel sizi dinliyor sadece hiç bir icraat yok...
Turgutlu daki en pahalı otel... Diğerlerinin kendine göre artıları var, buranın tek artısı şehrin merkezine çok çok yakın olması...
Restoranı berbat... Kahvaltıda tarihi 5 ay geçmiş pastorize kahvaltılar verdiklerini gördüm uayardım, tamam dediler, 4 ay sonra gene gittim aynı durum vardı.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler anbbngl
10 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı

İzmir otogarının üst katında modeli düşük araçlarla 10 lira vererek bir saat sonra Turgutluya varıyorsunuz otelin tam karşısında araçtan indiğinizde yaklaşık yirmi metre yürüdükten sonra dört basamak sonra otelin içindesiniz, her tarafı tertemiz, personel günün yorgunluğundan olsa gerek al anahtarını yukarı çık der gibi oda kartının yanında bir de madeni anahtar verdi, odayı açmak için anahtarı ve kartı beraber kullandım, odanın içi çok geniş, yatak ve malzemeleri temiz, banyosu geniş, havluların kenarında hafif bir aşınma vardı, poşete konulan havlu nemli kalmıştı.

Oda ipucu: Yattığım oda ana caddeye bakıyordu ama hiç bir sesten tahatsız olmadım
Konaklama tarihi: Eylül 2015
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler bkrskr
1 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel bir otel diyecek bir sey yok, ama personel biraz soguk geldi bana, ve hic bir sey anlatmadilar, acikcasi durmadan telefonla arayip durduk bilgi almak icin..odaya siparis yemek icin 10 dakika delerse bi bir saat beklersiniz bilginize.. Personel cok ilgisizler, yoksa otel cok rahat ve guzel

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
1  Teşekkürler Melisee