“Kapalı mekanda sigara içilen, ilgisiz kaba personelin olduğu aşırı pahalı mekan”

Iskele Balik Restaurant
16 / 84. sıradaki Restoranlar - Dikili
Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yorum Zamanı: 12 Kasım 2024

Kapalı mekanda sigara içilen ve kaba personelin olduğu aşırı pahalı mekan. Bebeğimiz olmasına rağmen içerde sigara içilmesine müsade eden mekan kaldı ki yasal olarak da yasak. Sonunda dayanamayıp yemeği yarım bırakıp kalktık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ziyaret tarihi: Kasım 2024
    • Atmosfer
Teşekkürler özgür d
  • Diğer diller

1-5/50 yorum

Yorum Zamanı: 8 Ekim 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Konum ve tesis çok güzel ve işin en güzel tarafı bu.
Garsonlar iyi niyetli ama inisiyatifleri düşük, bu da bana üzerlerindeki patron baskısının yüksek olduğunu düşündürdü.
Mezeler sıradan, öyle olağanüstü bir tat almadık, hele bir de palamut geldi ki felaket. Taze Karadeniz Palamudu takoz ızgara istedik. Önce masaya kanlı geldi, aynı palamudu bu sefer kömür yapıp geri getirdiler.
Hasıl-ı kelam, Dikili’de akşam yemeği için tercih edilecek bir mekan değil.

Ziyaret tarihi: Ekim 2024
1  Teşekkürler biroldayi
Yorum Zamanı: 20 Eylül 2024

Paranıza gore muamele yapıyorlar servis çok yavaş, Yarım saatte bir meyve getirmediler. Paramla rezil olmayı seviyorum diyenler gidebilir

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
    • Atmosfer
Teşekkürler Fearless68104569664
Yorum Zamanı: 8 Temmuz 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Mezeler balıklar oldukça güzeldi, hizmet kalitesi de epey yüksekti.Memnun kaldık.
İskele tarafını özellikle tavsiye ediyorum

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Murat H
Yorum Zamanı: 14 Eylül 2022

Balıktan anlamayanlar için doğru adres olabilir, lütfen balıktan anlayanlar okusun:
1) Yarım kg baby kalamar yarım kg barbun siparişi verdik
2) Servis çok geç, bunu geçiyorum, sezon sonu olduğu için eleman çıkarmışlar, sorun yapmadım.
SORUN ve Restoran yaklaşımı:
A) Yarım kilo kalamar siparişine gelen miktar en fazla 250gr idi ve kalamarlar resmen çiğ(yüksek ateşte haşlanmış) olarak geldi.
B) Miktarı garsona sorduk (allahtan) kabul etti ve kalmadığı için 300gr getirdik diye söyledi. İyi de gelen balığın miktarını benim mi tartmam gerekiyor? Eğer miktarı ben tahmin etmesem adisyona ne yazacaktınız?
C) Konuyu lokanta patronuna söylediğimizde aldığımız yanıt ise tam hayal kırıklığı:
“BEĞENMİYORSANIZ YEMEYİN”
Adam, mafya kılıklı amele birisi. Parayı görmüş, popüler lokanta yapmış para basıyorum havasında. Ha, birde neden çiğ geldiği ile ilgili açıklaması da şu: Ahçı siparişimiz geciktiği konusunda şikayet ettiğimiz için özellikle yapmış olabilir !!!!

Kesinlikle ilk tercihiniz denenmiş, henüz popüler olmadığı için mütevazi SAYIN veya AYAZMA balık lokantaları olsun.

Balıktan anlayanlar KESİNLİKLE UZAK DURUN, mütevazi yerlerleri tercih edin.

NOT: Barbun taze ve lezzetliydi. Fiyat olarak diğer mütevazi yerlerle benzer.

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler 665nedima

Iskele Balik Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Dikili, Dikili İlçesi

Iskele Balik Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!